Fånga kärleken med svart magi!!

19 sep kl 06:00, 2011

Skrivet av ezmaralda under kategorin Blandat | 86 Kommentarer | Permalink

Nu ska jag lära ut ett trick som kommer från min afrikanska väninna som numera  bor i Frankrike. Hon som har en hel hord vackra unga män omkring sig och beter sig lite som en drottning.   Kanske det är bevis på att hennes magi funkar? Nå,  ärligt talat får man ta det hela med en nypa salt.  Så här gör man:
Du måste ha någonting organiskt som tillhör den person vars kärlek du vill ha. Det kan vara ett hårstrå, en avklippt nagel eller  något annat.


Oavsett vad du har från den personen så tar du  exakt detsamma från dig själv .


Lägg detta i en VIT  tygpåse.  Påsen måste vara ny och ska vara tillverkad för tillfället. Det går bra med tex en bit från ett vitt lakan som man snor ihop till en påse och knyter om.


När nästa fullmåne kommer så lägger du påsen i ett VÄGSKÄL, det är viktigt. Det går bra med små vägar också som tex stigar men ett vägskäl måste det vara.  Lägg ner påsen och visualisera  hur din älskade kommer dig till mötes – hur hans/hennes känslor brinner för dig och visualisera att ni håller  varann hårt i hand och ser varann i ögonen. Se till så att den här visualiseringen blir stark och vara under minst fem minuter.


Sedan tar du hem påsen och bränner upp den direkt över öppen eld och UTOMHUS.  Så att energierna  fritt kan fara iväg åt olika riktningar. Vill du ha en ännu starkare magi då ska du göra ett offer men det är lite läskigt så det går jag inte in på. Eller hur ?


 Och då är själva grovjobbet klart ,så att säga.  Sen handlar det om att vänta. Enligt sägnen kan det dröja några veckor, max 4 veckor och din älskade kommer att upptäcka dig.
Om jag tror på det själv ? Nä, det gör jag inte. Inte det minsta. Men min väninna tror och ger detta råd till kärlekskranka människor som söker upp henne för rådgivning.  Spåkärringar kan alltså jobba väldigt olika världen över. Det min väninna sysslar med är Santeria   och märkligt nog är hon väldigt efterfrågad. Dessutom är hon en fena  på att lägga förbannelser! Huga !
Nu har en ny vecka börjat och det är en underbar måndag. Inte för att det händer något speciellt – mer än att jag ska ta mig till frissan och  återfärga mitt röda hår som fått  tradiga grå rötter. Varje dag är en ny möjlighet. Till och med måndagar !


Kram

Trackback URL: http://blogg.passagen.se/ezmaralda/entry/fånga_kärleken_med_svart_magi
Kommentarer:

Vad blir anledningen till att jag flyttar här i från?

Skrivet av Carina S den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej Esmaralda. Jag undrar om min F.D.får huset sålt? Han är envis vill inte lämna ut till försäljning, DYRT!
Jag är orolig,om det händer honom något så kommer jag i klister.Jag kan inte betala på 2 ställen.Jag får inte lämna ut det för honom heller? vad gör jag? Han säger det är så många hus som är ute på försäljning.Han vill inte lyssna på mig.
Snälla Esmaralda får han huset sålt? Kram Åsa...

Skrivet av Å.S... den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Har följt bloggen länge nu och den är verkligen intressant. Om Santeria funkar, tja, tro kan flytta berg sägs det. Men inget jag tror på och skulle vilja pröva.. När det är rätt tid och plats så kommer kärleken.. Så klart har jag en fråga till dig, Esmeralda. Mest för jag är nyfiken på om det kan vara detta du menar i seansen du gav mig... Jag undrade då över hur det blir med jobb för mig. Du svarade mig att jag skulle utbilda mig vidare på nåt sätt. Jag ifrågasatte dig då för jag hade precis tagit socionomexamen och redan pluggat i 5 år! Men... Nu har jag sökt jobb som kriminalvårdare och då ingår det 20 veckors utbildning först... Jag har inte hört något än från dem. Men jag är så nyfiken, är det detta du menade? Kommer jag få jobbet som kriminalvårdare? Ha en underbar dag!

Skrivet av Millan den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

ja bara man tror så....jag går och väntar och väntar på min flytt varför blir det inte av ,du skrev gör dig beredd för flera veckor sen man bara: HALLÅ HUSET VART ÄR DU!!!!
hur kan detta komma sig kram es från carin

Skrivet av carin den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej!

Kommer jag att resa något iår?.

Skrivet av Minette den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej Esmaralda
Vad är det som luktar så illa hos mig i sovrummet på nätterna. Får nästan kväljningskänslor ibland.

Skrivet av Eva den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

hej Esmaralda!
Jag har en dröm om att flytta till Malmö och bo där. Det är verkligen en fin stad och jag dras dit. Jag bor i Stockholm just nu, och känner mig lite fast här pga att jag har familjen här och det känns lite läskigt att flytta så långt ner själv. Men jag drömmer om det varje dag. Kommer jag någonsin till Malmö?

Skrivet av Fisken den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Är inte magi bara ett sätt att önska, riktigt hårt?
Det händer ju, riktigt ofta, att man får det man önskar intensivt. Fast det brukar inte stanna länge.
Om det finns ett öde, kanske det inte går att önska livsavgörande händelser =(
Jag undrar faktiskt om ens tilltänkta livskamrat kan ändras, bytas ut.
När jag var tonåring så var min högsta önskan att röja en viss släkting ur vägen.
Jag ville faktiskt inte att han skulle dö, bara sluta tafsa.
Han fick en stroke och blev förlamad, pinades en tid och dog sedan.
Nu finns det nån annan jag vill slippa se. Försöker tänka mig in i hans nya lyckliga liv låååååångt härifrån, önskar med uttänkta scenarion den här gången...
Kram!

Skrivet av Pia den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Testar igen :-)

Tips vart jag kan hitta nytt bättre jobb och med bättre lön? Tips vad jag kan säga på mitt målsamtal med chefen?

Skrivet av 81.227.5.44 den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Varför tar du upp förbannelser och svart magi i din blogg? Jag trodde att du var för god för det. Det är inte konstigt att frireligiösa personer tror att alla som sysslar med spådomar och medialitet är besatta av hin onde själv. Ge dom inte vatten på sin kvarn.

Skrivet av Monica den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Jag tror nog inte heller att det funkar, men det hade inte varit fel om det gjorde.. Fast det är ju inte riktigt så det går till. Jag undrar om jag får en bra vecka?

Skrivet av jenny den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Jag ser ett lite roligt scenario framför mig, när man blir kär i någon som inte är ins direkta närhet eller som t ex är rakad... och man får för sig att göra denna magi och försöker få tag på något organsikt från denna person. Ser lite roliga scener framför mig av desperat jakt... lite typ stalkers i en komedi.För en sak att få tag på hår av någon, men om den inte har hår då? *S* Vad gör man då, vad kan man ta då? Naglar kommer man ju lätt åt.

Är det inte så att magin i sig ligger mest i att tro.
Den här underbara känslan av att verkligen tro...

Skrivet av A.Monika den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej
Kan du se om min vän tänker på mig lika mycket som jag tänker på honom?.

Skrivet av Längtar den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej.
Kan du se om kärleken kommer in i mitt liv snart....min själsfrände?

Kram

Skrivet av Lisa den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Halloj, ett intressant trick men tror inte att jag tänker försöka på de. Kan du Esmeralda se något om mannen som ja har kontakt med han är så kärleksfull och vet precis hur en kvinna vill bli behandlad allt är så fint och bra då vi träffas, de blir inte så ofta för vi bor ca 100 km från varandra, de verkar som om han verkligen älskar mig... Kan han göra det trots vår ålderskillnad på 13 år eller är han bara i panik att finna en kvinna till sig. Hoppas du kan lite vägleda mig, kramar från orolig.

Skrivet av Orolig den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Jag måste säga att jag är emot svartmagi. Men det lät som vitmagi? Dock inte med att offra.. Men det första med tygpåsen osv, men jag vet inte.. Jag har läst att man inte ska hålla på med svartmagi av många anledningar.. Upp till var och en så klart. Man får väl ta det med nypa salt och tänka till innan man använder sig av någon magi.

Skrivet av Carina S den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

om hur många år kommer ja träffa min framtida man?

Skrivet av futurehusband den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

kan ja lita på C.C angående det jag berätta till honom kommer han säga det till andra?

Skrivet av pålitlig???? den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej! Jag glömde klippa en nagel på den stora kärleken som gjorde slut i juni.
Fniss. Nu träffar jag en annan man men hittar ingen gnista. Skall det komma ännu en som till slut blir den rätte?
Kram!

Skrivet av M. 59 år den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Testar igen :-)

Tips vart jag kan hitta nytt bättre jobb och med bättre lön? Tips vad jag kan säga på mitt målsamtal med chefen?

Skrivet av Anna E den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

men brukar man inte säga att om man gör svart magi och kärleks magi att de slår tillbaka sen på d en personen som utfört det?

Skrivet av diana den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Ser du vem min stora kärlek är? du skrev att vi möts till 100% kan du se hur han ser ut..? tack

kram

Skrivet av kärleken den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Tack för svar bästa Esmaralda. När du säger att min kärlek inte kommer detta år kan du se om han kommer i början av nästa år? Jag undrar om det är honom jag kommer att skaffa barn med eller om jag helt enkelt ska ta tag i det på egen hand innan det är för sent? Ser du? Tiden rinner ut. Kramar

Skrivet av Star den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej! Undrar om jag och mannen kommer fortsätta träffa mer, för vi tycker och trivs med varandrar, ska ses nästa månad. Undrar verkligt om det är rätt att träffa menar att jag har känslor men han då? Han är lite förteger känns som om även han har sagt tänker på mig men vågar inte släppa in kärlek. Är det ide vi träffas?

Skrivet av Åsa S den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej Esmeralda!

Hur blir kärleken för mig framöver?
Ha en bra dag. Kram

Skrivet av Rosita W den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Ha ha, det här var roligt! Då gäller det bara å hitta en karl att snärja då!;)

Es!
Ser du ngr möjligheter som öppnar sig för mig snart? Nya inkomster, nytt boende, el något i görningen!?

Kram

Skrivet av Malin den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

hej esmeralda ser du om arbetet jag började nyss kommer att leda till fast anställning???

Skrivet av lilly den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Ringer min vän som han lovat? Vad blir svaret? Tack Ezmeralda!

Skrivet av Gunsan den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

Hej
Kan du se om jag kommer iväg på dansen på fredag. Får jag någon väninna med mig?.

Skrivet av Hoppas den 19 september, 2011 kl. 16:27 #

God morgon Es.
Det kanske man skulle pröva ;-)
Vad är det som gör M osäker på vårt förhållande?? Är det känslorna som inte finns kvar eller är det mig det är fel på???
KRAMAR

Skrivet av Ali den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej E! Dem ska fastanställa folk på mitt jobb, kommer jag få fast?

Ha det bra kramar!

Skrivet av Ms den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Huu..det låter läskigt, tror inte att jag skulle söka upp henne...det låter tryggare med dig, Es.
Ja, en helt orörd vecka framför sig, visst e det härligt!

kram

Skrivet av Susan den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

hej kan du se när min kusin L kommer ta igen vår vänskap ,ja saknar henne:(kram

Skrivet av otålig den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej Är så innerligt trött på att vara ensam nu. Funderar på att ta kontakt med J eller G men leder det till mer än vänskap? Är rädd att de båda har lite känslor för mig just bara pga att de oxå är ensamma och inte pga att just jag är "fantastisk". Tror du att jag kan satsa på någon av dessa????

Skrivet av Frusen i höstmörkret den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Bästa Esmaralda!! Ska prova detta tips!!! Kan du se vad det är för lukt som kommer upp från min väns grannar till hans lägenhet?? Kommer dessa grannar att flytta inom ett eller två år??? Ha en fin dag!!

Skrivet av 83.249.104.165 den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej!
Hur blir min höst, träffar jag någon snart?.

Skrivet av Yvonne den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

hej kan du se om han (J) kommer fråga mig om det var ja som messade honom som en hemlig beundrare när vi får kontakt?

Skrivet av konfronterad den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Snälla Esmaralda, kan du se om det blir något jobb inom en snar framtid. Jag längat så att göra något. Visst trivs jag att vara hemma, men jag skulle må bra av ett jobb.
/Kram

Skrivet av tvilling den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Kommer jag möta kärleken i höst eller vinter? :) kram C

Skrivet av 85.30.150.219 den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej Esmaralda!
Jag e en sådan tjatmonster..men måste bara veta? K som jag skulle ha träffat igår (det var hans idé) avbokade pga att han kännde sig krasslig o trött..blev besviken, vad håller han på med, har han äkta känslor till mig eller leker han bara med mig..han e rätt så frånvarande emellanåt, men smsar flitigt. Dessutom ska han åka iväg om 1 månad och är borta i 3 månader(jobb) hade gärna velat veta var vi har varandra? hoppas du kan hjälpa mig :))
kram

Skrivet av sille den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej Esmaralda
Jag undrar om det finns någon man för mig i framtiden och hur kommer jag att känna igen honom om han ev dyker upp??

Skrivet av V.D den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Tack kära Esmaralda för ditt svar.. Jag undrar ifall du bara kan se vad som fick honom att säga så om han inte menade det?

Skrivet av :( den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Ser du en flytt för mig inom den närmsta framtiden?

Skrivet av Sassy den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej ES!

Ser du hur mitt förhållande med S utvecklas???
tack för inspirerande bloggar! De ger mig energi och det är precis det jag behöver just nu.
kram

Skrivet av bettan den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

hej :)
undrar om du Esmeralda tror att jag träffar mannen med stort M innan årets slut????
Hälsningar
Tjatiga Lotta :-)

Skrivet av lotta den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Hej E!

Uppskattade "I" att jag hörde av mig eller gjorde jag det bara svårt för honom? Har han någon som helst känsla för mig? Så otroligt svårt att släppa eftersom jag så gärna vill ha någon kärlek i mitt liv. Du sa nämligen tidigare att jag borde gå vidare och strunta i honom, för han troligtivs hade känslor för någon annan. stämmer detta fortfarande?

ååh borde verkligen skärpa mig och gå vidare istället för att vänta.

Kram

Skrivet av Tjejen den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Esmeralda, jag funderar på att göra något galet och anmäla mig till Sthlm marathon nästa år! Kan du se om det skulle vara farligt för mig ur hälsosynpunkt att springa så långt? :-)

Skrivet av H den 19 september, 2011 kl. 16:31 #

Millan, jag tror mer att det handlar om att du kommer att nischa in dig .. socionomutbildningen är bred och bra bas men jag tror att du hittar ditt speciella område och då går du vidare och bygger på med studier...kriminalvårdarutbildningen är ett sådant exempel... och så småningom kommer något annat att dyka upp
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

Orolig, ålderskillnaden ska du inte bry dig om... 13 år är inte särskilt mycket när det kommer till kritan :)
Kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

83.249.104.165 ja, jag begriper inte heller vad den här lukten kan bero på men jag vet precis hur du menar...
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

H, nejdå, inte farligt alls om du bara tränar ordentligt i förväg. Jag ska hålla tummarna :)
Kram

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

diana, jo man brukar säga så... men är det sant ? Jag vet inte..
Kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

Malin, yes, håll ögonen öppna för det kommer att yppa sig tillfällen... så var beredd..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

carina S, nej, inte ska man hålla på med svart magi inte...men det förekommer och därför ville jag berätta... tro för allt i världen inte att det är nåt jag håller på med !!
Kram på dej :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

Yvonne, hösten blir bra för det ser ut som om du börjar på något nytt fast kärleken lär dröja ännu en tid..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

lotta, tyvärr, så tror jag att det dröjer lite längre...
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

Vilket gnäll och trams! Som tex Agnes som gärna själv sticker ut hakan och är underhållande & bitsk men som inte tål en käftsmäll tillbaka utan ska då lämna bloggen, sådant är prinsessfasoner. Säg gärna emot mig för inte kommer jag att lämna bloggen för det inte. En rejäl Norrlandskram på er alla.

Skrivet av NorrlandsKaino den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

Tjejen, ja snälla, gå vidare, för din egen skull ! Just nu bränner du bara så otroligt mycket energi och till ingen nytta alls..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

V.D han finns och ni möts och när det sker så går det liksom på räls..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 16:54 #

kommer jag möta min kärlek i höst..?

kramar

Skrivet av Singel tjejen den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Ja kag håller mef NorrlandsKaino!
Kära Agnes du verkligen uppfriskande fläkt ofta men guuud vad du är bitter när det gälket kärleken. Du klagar på att folk inte gör nåt utan bara sitter o väntar på att kärleken ska dyka upp eller att E ska hitta den åt dem . Vad jag inte fattar är varför du själv inte själv gör nåt åt din egen livsituation? Du berättar ofta om din man och ert äktenskap. Varför lämnar du inte och går vidare? Jag är bara lite undrande med tanke på allt negativt du berättat om ditt äktenskap.

Skrivet av Skånegrebban den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Tack kära Esmaralda för ditt svar.. Jag undrar ifall du bara kan se vad som fick honom att säga så om han inte menade det?

Skrivet av :( den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Monica, oj, jag tänkte inte att någon kunde ta inlägget på det sätt du beskriver du beskriver så kanske att det var obetänksamt av mig !

Jag känner mig så hemma här på bloggen och behandlar er som en slags vänner, jag respekterar och tycker om er och tänker att ni har både humor och omdöme...och brukar inte lägga band på mig själv. Och ibland kanske det går för långt ?

Och så vill jag tala om att självklart ägnar jag mig inte åt svart magi. Spåkärringar med erfarenhet och i synnerhet med internationell erfarenhet känner till en del om svart magi och jag känner till ganska mycket men att utöva det är en helt annan sak som jag, som sagt, tar avstånd till. Mycket bestämt
Kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Härliga underbara måndag!! :D Magi är inget för mig..jag är även försiktig med vad jag ber om..man kan få både knasigt och tokigt!! :-S Känner igen mig bland kvinnorna här som längtar efter kärleken....vi är många som väntar och är värda kärleken!!

Ngt som jag tränar på förutom tålamod är att allt har sin tid.... ;O) suck!! Har förståt att tid är svårt att förutsee....

Jag tänker och tränar på att jag ska ha ett bra liv även när jag är ensam..men visst kan det vara tråkigt!! Man saknar ju att vakna tillsammans, äta tillsammans och fredagsmys som alla tjatar om!! :) Samt mkt mer!! :)

Ha en fortsatt skön måndagkväll...även jag är nyklippt!! Kort och ovant!! :) men snygg!! ;O)

Kraaaaam....<3

Skrivet av Teija den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

hej kära Esmaralda, vill fråga dig en sak ser du om jonas kom och satte sig vid bordet bredvid mig för min skulle och så? och är han inresserad av mig?

Skrivet av jojo den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Tack för ditt svar....när tror du att det händer. Kommer det ta år efter år .....Lite deppigt minsann :(

Hälsningar
Jättetjatiga Lotta

Skrivet av lotta den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Svar tillbaka: Jag tror inte heller att du sysslar med svartmagi. Men som du sa så var det ju roligt att du berättade ändå, lite roligt när man tänker att det finns dem som försöker locka till sig en kärlek på så viss osv..
Kram :)

Skrivet av Carina S den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hej Esmaralda!
Jag e en sådan tjatmonster..men måste bara veta? K som jag skulle ha träffat igår (det var hans idé) avbokade pga att han kännde sig krasslig o trött..blev besviken, vad håller han på med, har han äkta känslor till mig eller leker han bara med mig..han e rätt så frånvarande emellanåt, men smsar flitigt. Dessutom ska han åka iväg om 1 månad och är borta i 3 månader(jobb) hade gärna velat veta var vi har varandra? hoppas du kan hjälpa mig :))
kram

Skrivet av sille den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

hej kära Esmaralda, vill fråga dig en sak ,ser du om jonas kom och satte sig vid bordet bredvid mig för min att jag var där och så? och är han inresserad av mig?

Skrivet av jojo den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hej Esmeralda

Jag undrar lite ifall kärleken är förutbesämd? Är det så att en människas liv är förutbesämd innan han/hon föds?

kram:)

Skrivet av Funderaren? den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hejsan!!
Gissar oxå att det handlar mycket om tro. Men samtidigt är det nog svårt att dra till sig någon som inte är ämnad för dig. Fast så är det nog med kärlek överhuvudtaget....är han inte ämnad för dig får du ju inte behålla honom heller. Fick inte jag iallafall...
Kramar från Anna!!

Skrivet av Anna den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hej Esmaralda!
Jag e en sådan tjatmonster..men måste bara veta? K som jag skulle ha träffat igår (det var hans idé) avbokade pga att han kännde sig krasslig o trött..blev besviken, vad håller han på med, har han äkta känslor till mig eller leker han bara med mig..han e rätt så frånvarande emellanåt, men smsar flitigt. Dessutom ska han åka iväg om 1 månad och är borta i 3 månader(jobb) hade gärna velat veta var vi har varandra? hoppas du kan hjälpa mig :))
kram

Skrivet av sille den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Magi? Ja kanske det men för mig är det ännu ett bevis på att "du får det du tänker". Dina tankar är som en magnet:) och det är inget magiskt alls för: om du har siktet inställt på något särskilt, ser du också alla möjligheter som uppenbarar sig kring just det du vill ha...om du nu synar varje karl du möter, måste väl några bli smickrade och göra ett försök och vips har du mött en trevlig, charmig person (i alla fall vid första ögonkastet). Med andra ord - gör en bild av det du vill, skapa dina möjligheter och säg JA TACK när du får en chans. Vad som än händer har du lärt dig något nytt och blivit "lite mer".

Du Esmaralda - mitt liv fortsätter att "repa upp sig"...har till och med fått tillbaka en granne från förr, när jag var runt tio år. Det är kusligt. Kan inte låt bli att undra om jag kommer till år noll... Varför? Är det någon annan här som kännt lika som jag - att livet repar upp sig?
Kram alla

Skrivet av Jannica den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Tack Es för svaret! Det är grymt att få en positiv liten energiknuff!:) som jag just fick!

Skrivet av Malin den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Mitt barns pappa lämnade oss för några år sen. Mitt barn behöver en snäll man och jag längtar efter en ny kärlek. Kommer vi snart ha någon man vid vår sida? Är det den 40-åriga mannen med 2 tonårsbarn som jag börjat prata med på Internet?

Skrivet av Monica den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hej på er alla, speciellt Agnes och Micke

Jag läser bloggen varje dag men kommenterar inte alltid. Vill bara säga att alla måste ju få tycka som de vill och om du verkligen vill lämna sidan Agnes så kanske det nu är dags för dig med din egen blogg, som du ju tänkt på ett tag!

Känner mig dock mer orolig för Micke! Var är du? Varför ville du lämna? Det finns vänner här!

Kramar!

Skrivet av Cara den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Hallå Esmeralda:)

Jag undrar om hösten bjuder på något nytt i mitt liv?

Ha de gott kram

Skrivet av Hösten? den 19 september, 2011 kl. 21:48 #

Jannica, ja visst kan det kännas kusligt när det blir så här... men det går bara till en gräns ska du se och sedan vänder det och när det tar en ny vändning då känns det som om något starkt positivt väntar.. jag vet inte vad.. det är bara en känsla..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 21:52 #

Funderaren, ett helt liv är ALDRIG förutbestämt. Somligt är och annat inte och med egen kraft kan man skapa förändring..
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 21:52 #

jojo, han satte sig nog där för att han ville sitta i närheten av dig
kram :)

Skrivet av ESMARALDA den 19 september, 2011 kl. 21:52 #

Hej! Jag har letat och letat som en tok efter min bank kort och id-kort men hittar inte den jag vill inte ha en ny .. snälla kan du hitta den. mvh valentina

Skrivet av Valentina Llukaci den 20 september, 2011 kl. 08:16 #

Hej Esmaralda. Jag undrar om jag kan vara så fräck att bara sätta ut huset till försäljning fast han protesterar eller vad? Vad tror Du? Kram FUNDERAN

Skrivet av FUNDERAN den 20 september, 2011 kl. 08:16 #

Jag undrar om jag får tag på ett heltids jobb,för att få en bättre förtjänst? Det är svårt med heltid i nuvarande.Kram Åsa...

Skrivet av Åsa,,, den 20 september, 2011 kl. 08:16 #

Hej Esmaralda!
Jag önskar att Du svarar så jag vet om han får huset sålt???eller om han bara snackar? Stor kram Åsa...

Skrivet av Å,S... den 20 september, 2011 kl. 08:16 #

Hej Esmaralda. Jag undrar om jag kan vara så fräck att bara sätta ut huset till försäljning fast han protesterar eller vad? Vad tror Du? Kram FUNDERAN

Skrivet av FUNDERAN den 20 september, 2011 kl. 08:16 #

Hej Esmaralda, jag har en fråga, min sambo och jag försöker få barn men det känns som vi provar och provar men det händer inget. Min sambo har barn sen tidigare med en annan. Undrar när kommer jag att bli gravid? Detta år eller? Snälla svara på detta blir tokig :)

Kram

Skrivet av Arieta den 04 juli, 2013 kl. 16:25 #

Skriv en kommentar:
  • HTML Syntax: INTE tillåten