Horoskop Juli 2010, Månadshoroskop för alla stjärntecken
1 juli kl. 15:46

Välkommen till månadshoroskopet. Välj ditt stjärntecken nedan för att läsa ditt horoskop. Under bilderna kan du läsa om månadens generella planetära aspekter.

Dela16ShareThis

HOROSKOP JULI 2010

Vädur HoroskopOxen HoroskopTvilling HoroskopKräfta Horoskop
LejonetJungfru HoroskopVågen HoroskopSkorpion Horoskop
Skytt horoskopStenbock HoroskopVattumannen HoroskopFisk horoskop
Dela16ShareThis

Juli 2010 - Alla tecken

Viktiga datum under den här månaden är den den 10/11, 25/26 och 30/31 juli. De här datumen infaller dessutom runt veckoslut och de kan även sammanträffa med planerade bröllop, början och slutet på semestern, och dylikt. Överraskningar är inte alls uteslutna.

Solförmörkelsen den 11:e juli 2010 (19 grader i Kräftan) lovar att bli spektakulär, oavsett om man kan eller inte kan se den i verkligheten (beroende på var man bor någonstans). Det som sker runt om den 11:e juli är mer eller mindre ödesbestämt, precis som det är med alla andra solförmörkelser.

en 21:a, återvänder Saturnus till Vågen. Den här gången kommer Saturnus att uppfylla sin 2-åriga cykel utan några avbrott. Nästa dag anländer solen i lejonet. Den 25:e och 26:e juli är betydelsefulla datum på grund av Jupiter-Pluto kvadraturen, fullmånen och en upprepning av Saturnus-Uranus oppositionen.

Den här perioden kan bli en tid för internationella spänningar. Eftersom 2010 har varit ett år fyllt med katastrofer kan det inte kännas som något stort. Kanske handlar allt detta om affärer och förhandlingar.

Mars går in i Vågen den 29:e och opponerar Uranus på Fredag och skapar en konjunktur till Saturnus nästa dag. Runt dessa dagar kan du inte lösa några som helst problem med lätthet.Postat i: Horoskop  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Trackback URL: http://blogg.passagen.se/hermia/entry/horoskop_juli_2010_m%C3%A5nadshoroskop_f%C3%B6r
Kommentarer:

Skriv en kommentar:

Namn:
E-post:
URL:

Din kommentar:

HTML Syntax: INTE tillåten