Naturläkare John Sundelin´s blogg

« januari 2015
tiontofr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
Idag
Kategorier

Sidvisningar idag: 2


RSS
Svininfluensa och vaccin
10 september kl. 15:03

Svininfluensa och vaccin.

 

Vaccinet farligare än svininfluensan, döm själva efter att du läst detta.

 

Fram till september -09 hade mindre än 2000 personer i världen avlidit, medan ”den vanliga influensan” dödar mellan 250 000 till 500 000 per år.

 

I Sverige avlider det mellan 1000 och 2000 per år i ”vanlig influensa”.

 

Dr Alan Philips, engelsk läkare skrev för flera år sedan en avslöjande artikel som kallades Myter om Vaccinering där han fastslog att det finns 100-tals publicerade medicinska studier som dokumenterar vacciners misslyckande och allvarliga effekter. Oberoende undersökningar avslöjade allvarliga missgrepp i immuniseringens teori och praktik.

Den kände neurokirurgen och forskaren Russel Blaylock menar att vaccinet är farligare än svininfluensan bl.a. med utgångspunkt från vad nedan anges.

 

Vaccinets ineffektivitet.

 

 • Influensavaccinets ineffektivitet har visats i Cochrane Database vid ett flertal tillfällen under 2000-talet. Bl.a. 2006 visades 51 separata studier som fastslog att influensavaccinet inte fungerade bättre än placebo hos 260.000 barn mellan 6 månader till 23 månaders ålder.

 

 • Utöver Cochrane Database har Archives of Pediatric and Adolenst Medicine, American Journal of Respiratory and Critical Care Medicin, British Medical Journal och Journal of Epidemiology publicerat liknande artiklar med liknande resultat.

 

Vaccinets risker.

 

 • I virusvaccinerna finns ett antal adjuvanter (tillägg som skall ge snabbare effekt av vaccinet). Det mest allvarliga och kända tillägget heter Skvalen (squalene) som normalt finns i vår hjärna och nervsystem med bl.a. en antioxidativ verkan. Men om man injicerar detta ämne så går immunsystemet till attack mot Skvalen. Men även det naturliga Skvalen som finns i kroppen och är viktigt för vår hälsa attackeras. Studier visar att injektioner av Skvalen kan framkalla autoimmuna reaktioner. En autoimmun reaktion är när kroppen angriper sin egen vävnad i form av inflammationer och vävnadsskador.

 

 • Det finns 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 länder om Skvalen och dess skadliga effekter. En studie från 2002 visade på att Skvalen var ansvarigt för Gulf War Syndrom som bl.a. gav kronsik trötthet, yrsel, hudproblem och fibromyalgi.

 

 • Att man tar allvarligt på riskerna med influensavaccinet visar sig bl.a. i att Englands hälsovårdsmyndighet i ett brev (29 juli 2009) till 600 neurologer meddelat att de skall vara uppmärksamma på en ev. ökning av  Guillain-Barre-Syndrome (GBS) vilket kan triggas igång med vaccinet. GBS attackerar nerver och orsakar paralysering och hindrad andning och det kan bli dödligt. Vid svininfluensan 1976 drabbades 500 av GBS varav 25 dog vilket anses vara en direkt orsak av vaccinet och inte influensan.

 

 • Professor Chinnery från Association of British Neurologists har bl.a. sagt att: ”Under den senaste influensapandemin observerades en ökad frekvens av GBS.”

 

 • Eftersom Skvalen kan inducera hyperimmun reaktion och en autoimmunitet så uppstår en risk för en fördröjd aktivering av hjärnans immunceller, d.s.k. gliacellerna. Denna reaktion är starkt associerad  med sjukdomar som MS, Alzheimer´s och Parkinson´s. Även ALS kan misstänkas vara vaccinrelaterad.

 

 

Tillsatsämnen i vaccinet som klassas som toxiska är:

 

·        Polysorbat 80, detta innehåller etylenoxid som är ett giftigt ämne som är giftigt att inandas. Ämnet irriterar både huden och andningsapparaten. Man vet att vid inandning kan lungorna vätskefyllas under flera timmar.

 

·        Tiomersal, vilket innehåller kvicksilver och är ett potent gift som kan påverka både hjärna och njurar. Kvicksilver kan även drabba foster om modern kontamineras med kvicksilver, t.ex. genom vaccination.

 

·        Fosfater, vilka vissa visat sig vara giftiga för vattenrelaterade organismer samt kan orsaka högt blodtryck, försämrad sköldkörtelfunktion, förhöjt blodsocker, myrkryp-ningar, sömnlöshet och muskelsmärta.

 

En intressant iakttagelse är att läkemedelsbolaget som tillverkar vaccinet har friskrivit sig från eventuella skadeståndsanspråk från vaccinets biverkningar.

 

Intresserade kan även titta i FASS på Pandemrix och se vilka biverkningar man talar om.

 

Den nuvarande skrämselpropagandan är enligt min uppfattning en storm i ett vattenglas, detta anser även ett flertal forskare, epidemiologer och läkare världen över.

Orsaken till den överdrivna och oseriösa propaganda som sker, får man misstänka vara läkemedelsbolagens sätt att tjäna stora pengar på människors rädsla.

 

Skrämmande är också att på vissa ställen i västvärlden har man långt gångna planer på att skapa lagar som skall kunna ge makthavarna rätt att tvångsomhänderta sådana som vägrar att vaccinera sig och sätta dessa i karantän. Dessa människor kommer då att kunna ses som SAMHÄLLSFIENTLIGA och kunna jämställas med TERRORISTER.

 

Några rader om vad vi tror är sant!

För de flesta är sanning det som myndighetsföreträdare eller någon med en ”titel” har sagt och som också återges i massmedia. I de flesta fall har myndighetsföreträdare och ”titlar” tolkningsföreträde vilket i många fall medför enkelriktad information om vad som är sant eller inte. I dag har vi med Internets hjälp möjlighet att få en bredare bild av sanningen. Du som har denna möjlighet utnyttja detta för din egen skull.

TRO INTE BARA PÅ EN SANNING!

SÖK FLERA SANNINGAR OCH TA SEDAN STÄLLNING!

 

 

Det jag ovan sagt är bara en liten del av det som jag anser tala för att man inte skall vaccinera sig mot influensa.

 

 

Den som vill skapa sig ett så gott immunförsvar som möjligt bör tänka på följande:

 

 • Se till att få tillräckligt med sömn.
 • Äta en så naturlig föda som är möjlig.
 • Uteslut all snabbmat och lightproduker.
 • Se till att din tjocktarm sköter sig dagligen med minst ett toalettbesök. Anledning till detta är att en tarm som inte tömmer sig dagligen skapar toxiska bakterier som försämrar immunförsvaret.
 • Under influensaperioder ta extra tillskott som: B-vitaminkomplex(B50), D3-vitamin och Zink.
 • Drick även La Pacho te dagligen under influensaperioden. Tillägg: Trots att inga uppgifter finns om att gravida kvinnor skulle ha tappat sitt foster när de druckit LP så avråder man gravida att dricka IP. Anledning till detta är att djurstudier visat på en viss abortrisk.
 • Har man återkommande svamp eller bakterieinfektioner försvagas immunförsvaret.
 • Eftersom svamp och bakterier sätter ner immunförsvaret så kan man genom att inta 15 ml kolloidalsilver morgon och kväll undanröja denna belastning.

 

 

John Sundelin

Natuläkare/friskvårdskonsultPostat i:  Blandat |  Permalink  |  Kommentarer [10]  
 
Trackback URL: http://blogg.passagen.se/johnwillis/entry/svininfluensa_och_vaccin
Kommentarer:

Hej,

Ska jag tro på det du skriver om skvalen eller det som står på WHO:s hemsida:
http://www.who.int/vaccine_safety/topics/adjuvants/squalene/questions_and_answers/en/index.html

Du skriver om 24 vetenskapliga artiklar som bevisar skvalens skadlighet. Kan du skriva en källförteckning på dessa?

MVH
Muhamed

Skrivet av Muhamed den 07 oktober, 2009 kl. 10:54 #

Varför skulle risken för Guillain-Barre-Syndrome vara större med just detta vaccin?

Skrivet av Muhamed den 07 oktober, 2009 kl. 11:21 #

51 studier som vittnar om vaccinets ineffektivitet?? Skulle du kunna göra en liten källförteckning av dessa studier så att läsarna själva kan komma åt informationen?

Skrivet av Muhamed den 07 oktober, 2009 kl. 11:23 #

Ska vi söka flera sanningar? Kan du förklara lite bättre vad du menar?

Skrivet av Muhamed den 07 oktober, 2009 kl. 11:24 #

Hej Mohamed!

Det jag skrev den 2009-09-09 hänvisar till information som bl.a. finns i Cochrane Database m.fl. Jag har inte de exakta adresserna nerladdade och jag hinner inte med att leta fram dessa sidor men du kan, om det finns intresse, själv söka i de angivna databaserna.
Kvicksilver är definitivt en allvarlig tillsats men det som oroar mig minst lika mycket är squalene. Novartis, det läkemedelsföretag som levererar influensavaccinet till Sverige har bl.a.varnat för GBS (Guillain-Barré Syndrom) i medföljande bipacksedel till vaccinet. Den informationen borde räcka för att få oss att avstå från vaccinet och då speciellt för de som anses ligga i d.s.k. riskzonen. Bipacksedeln till vaccinet finns numera inlagd på ett flertal Internetsidor.
På din fråga om vi skall söka andra sanningar så är mitt svar ja, eftersom jag anser att all sanning inte bara finns inom den strikta vetenskapliga ramen. (Vetenskap kan jämföras med Rubriks kub.) För den vetenskapligt ”troende” så är allt utanför vetenskapens ram osanning. Vetenskapen är en mycket vass kniv som skär mellan sant och osant. Många med en helhetssyn på människan och livet inser att den vetenskapliga sanningen inte är en hel sanning och många fall även en osanning.

Här nedan har jag några förslag på sidor om influensan, men för vissa är en del av de här sidorna givetvis inte tillräckligt vetenskapliga:

http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_svininfluensan_10685766.asp
http://www.petersnewyork.com/GIBBS.html
http://www.vaccinationsfaran.se/vaccinationsskador.html
http://theflucase.com/
http://www.amalgamskadefonden.se/
http://www.naturalnews.com/026141.html
http://www.russellblaylockmd.com/
http://www.educate-yourself.org/vcd/

Skrivet av John Sundelin den 10 oktober, 2009 kl. 16:23 #

Jeg er sjokkert og rystet over den grusomme tanken bak denne vaksinen, at det er mulig å sette så mange menneskers liv og helse på spill for penger .
Jeg har ikke mange illusjoner om myndigheter og de styrende i dette landet , men jeg har jobbet mest med vern av rovdyr og nedleggelse av pelsdyrfarmer , men dette er grufullt .
Skal skrive ett innlegg om dette, dette må så mange som mulig vite om.

Skrivet av May - Harriet Seppola den 26 oktober, 2009 kl. 23:38 #

Hej!
jag undrar om du, John avråder all vaccin som erbjuds våra barn? Har studerat artiklar om svininfluensan under många timmar och känner att riskerna med vaccinet är större än risken stt bli svårt sjuk av influensan. Mina barn är 5 och 7 år och tillhör inte någon riskkgrupp och enligt läkemedelsverkets senaste rapport är svininfluensan inte farligare än den vanliga influensan för mina barn.Frågan är om man ändå ska vaccinera barnen för att "skydda" andra som tillhör riskgrupper?

Skrivet av Malin Högberg den 01 november, 2009 kl. 16:29 #

Ursäkta om jag hoppar in i väntan på John. Jag vill bara ge min varning, tänk på att 2 personer har dött av svininfluensan medan minst 5 har dött efter att ha fått vaccinet! Minst 5 har fått en allvarlig allergisk chock, massor blir sjuka 3- 5 dagar efter att ha vaccinerats. Och ändå är väl den största risken skador som visar sig på lång sikt, av kvicksilvret eller skvalenet t.ex.
Jag är inte på något sätt medicinutbildad utan bara förmedlar vad jag läst. Ett länktips - http://vagravacc2.wordpress.com

Skrivet av Stan den 01 november, 2009 kl. 18:50 #

Håller med dig Stan, när det gäller både skvalen och kvicksilvret. Vem vet vad som händer om 1 år eller kanske om 5 år? På fass hemsida kan man läsa att Pandremix innehåller skvalen som kan framkalla autoimmuna sjukdommar. Risken är säkert liten, men så länge risken finns tror jag inte att jag är beredd att ta den.

Skrivet av Malin den 02 november, 2009 kl. 13:25 #

I Pandemrix har man tillsatt squalene just för att öka den immunologiska reaktionen. Barn har ett mycket snabbt och reaktivt immunförsvar jämfört med vuxna vilket kan medföra att det uppstår alltför kraftiga immunologiska reaktioner som kan vara förödande för barnet. När det gäller tillsatsen av Tiomersal som innehåller etylkvicksilver så uppstår det sannolikt inga akuta reaktioner (bortsett från de som är allergiska mot kvicksilver) men neurologiska skador kan uppkomma flera år efter att barnet kontaminerats. Det är också lätt att avfärda vaccinet som orsak till neurologiska skador som uppkommer något eller några år senare. Har inga reaktioner (skador) uppkommit inom några veckor efter en vaccination så anses vaccinet inte vara orsak till något som uppstår senare. WHO som förespråkar vaccination avråder idag från att vaccinera barn under 10 år. Att vaccinet inte är tillräckligt utprovat på barn och gravida verka våra svenska auktoriteter inte bry sig om.
John Sundelin

Skrivet av 90.233.161.155 den 03 november, 2009 kl. 16:22 #

Skriv en kommentar:

Namn:
E-post:
URL:

Din kommentar:

HTML Syntax: INTE tillåten