Bloggcomeback.

 

Låg sömnlös hela natten och kreativiteten flödade. Önskar att någon kunde uppfinna en manick som spelar in allt man tänker. För om man råkas somna kan man vara säker på att man glömt vad man tänkte på när man låg där i sängen och funderade. Eller om man inte lyckas somna och tar sig upp ur sängen, då är man för trött för att skriva ner alla idéer man hade.


Kreativiteten flödade verkligen inatt. Fick en riktigt bra idé som det ändå aldrig kommer bli nåt av. Eller så kanske det blir det, vi får se.

Helt plötsligt var klockan över 05:00 och då tyckte jag att det var en bra idé att kliva upp och gå och duscha. Mindre än två timmar sömn hade gjort mer skada än nytta kändes det som då. Nu känns det nästan tvärt om. Sömn skulle vara otroligt skönt, men måste vara på jobbet om en timme. Får gå på koffein idag.

Undrar om man skulle kunna få kanyler från sjukhuset så man skulle kunna injicera kaffe direkt in i blodet såna här trötta dagar. Tror det skulle kunna kicka rätt bra.

Inte hade jag mycket till frukost heller. Fyra skivor rostbröd som legat i frysen sen vintern. Margarinet räckte bara till två skivor, what a waste!

Nä, måste nog göra mig en ny kopp kaffe nu.

 
( 16 jun 2008, 06:54:29 AM CEST ) Kategori: Blandat Permalink
Alltså det regnar. Det är en månad kvar till jul och det regnar. Jag hatar regn och slask. Måste vara något skämt.

Det är nog den där Global Warming. Ser jag han på stan så ska han få en spark i arslet.
 
( 23 nov 2006, 10:31:50 AM CET ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Jaja, en liten update.

Eller så mañana. Det är jag bra på. Mañana. Mañana är jag bra på.
 
( 06 okt 2006, 05:44:14 PM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Hoho, trodde nästan de tagit bort min blogg för att jag varit för inaktiv.

Sommarn börjar ta slut. Det suger ju rätt hårt. De stora ligorna börjar snart. Det suger däremot inte så jättehårt.
Två veckor tills jag ska få operera knäet. Hoppas jag också kommer kunna sparka boll inom en snar framtid.

Sitter och lyssnar på min nya favorit kvällsskiva. Green Carnation - The Acoustic Verses. Lugn och skön såhär innan läggdags. Som är ungefär nu.
 
( 15 aug 2006, 01:51:53 AM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Visste väl att vi skulle skickat The Poodles till Eurovision. Den skulle nog kunnat ge Lordi en match. Deras låt var skönare än Lordis. Men de hade ju inte såna masker och sånt. Tror det och själva scenshowen kan ha gett rätt mycket röster för Lordi.
Måste dock säga att Lordis låt lät bättre i semifinalen än i finalen. Men de klarade det ändå.

Var rätt mycket finnar ute på gatorna. De var nog nöjda att de inte skickade ännu en finsk tangostjärna det här året.

Jeje, det här med schlager är ändå rätt ointressant. Ville bara se hur ett hårdrocksband skulle klara sig där. Och ja, det gick ju som det gick.
 
( 21 maj 2006, 12:56:32 AM CEST ) Kategori: Nöje Permalink Kommentarer [1]
Ja! Äntligen börjar det bli lite varmt. Har till och med börjat bli grönt i träden. Var på tiden. Fast man vet ju aldrig. Snart är det måndag igen, och då kanske det är snö igen.

Fick svar från magnetröntgen igår. Inre korsbandet var fucked. Även minisken hade fått sig en törn.
Nu måste knäet undersökas igen för att bedömmas om vad som ska göras. Hoppas det går fort.

Heja Sverige!
 
( 20 maj 2006, 02:39:54 PM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Idag snöade det. Fyfan säger jag bara. Fyfan. Och de kallar årstiden för sommar. Jävligt skrämmande. Det kom till och med så mycket så att det blev vitt på marken.

Snälla tomten. Jag önskar mig sommar. Och ett knä. Och world peace.

JJUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLEEEEEENNN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRR.....
 
( 15 maj 2006, 05:34:38 PM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [1]
http://www.pokerhand.org/?318378

Man kan bara skratta åt eländet.
 
( 30 apr 2006, 05:41:19 PM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Varmt är det. Måste klä av mig. Naken.

Snart är det måndag igen. Fan också! Fast det är ju ledigt på måndag. Yes!

10 dagar tills jag ska röntga knäet i en sån magnetröntgentrumma. Jag får väl panik när de kör in mig i den och så gör jag en hoppspark i bakhuvudet på doktorn och springer hem och lägger mig i min säng och låtsas som att ingenting har hänt. Eller så har jag ont i knäet och kan inte göra det.
Men jag hoppas de kan komma med en lösning på mitt problem så jag snart kan börja springa efter bollar igen. Och meloner.

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARMMTTTTTTTT... gaaaaaaaaaaaaaahhhhh. Ska köpa is. Eller öppna fönstret. Eller klä av mig naken.

Aja, fuck off all!
 
( 27 apr 2006, 11:33:16 PM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [1]
Fan va skönt med OS-guld!

Måste fortsätta fira, polera pokalen osv.
 
( 19 apr 2006, 12:04:27 AM CEST ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa aaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAaaaaaaaaaaaaaAAAaaaaaAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111111 11111111111111111111111111111111111 11111111111111
 
( 26 feb 2006, 05:12:18 PM CET ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Jag tycker det var lite pinsamt av Tre Kronor idag när de la sig för att få möta ett lättare lag i kvartsfinal. Gick ju inte att se matchen. Gjorde för ont i ögonen. Det är nästan, Nästan så, så att man vill att vi ska förlora imorgon mot Schweiz.

Men men, får se imorgon. Sverige har ju inte spelat bra i hela OS. Lag som Kazakstan och Lettland skulle till och med ett lag bestående av bara Jörgen Jönsson:ar kunna vinna emot. Men i de andra matcherna har vi verkligen inte övertygat. Tycker att femmorna är dåligt komponerade. Särskilt som det såg ut idag. Får hoppas att de skärper sig till imorgon.

Annars tycker jag att OS har gått rätt bra för oss. Vi har tagit många medaljer och det är alltid roligt när någon lyckas skrälla som t.ex. damkronorna och herrstafetten. Synd bara att man missar så mycket när man jobbar.
Till sommarn måste jag fixa ledigt så jag kan se på fotbolls-vm, mitt absoluta favoritmästerskap. Skulle vart stort om man kunde vara på plats.

Nä nu måste jag sova. Måste orka jobba och skrika imorgon.
 
( 22 feb 2006, 12:30:55 AM CET ) Kategori: Sport Permalink Kommentarer [0]
Idag var jag då till tandläkaren för att fixa nåt litet hål. Det är roligt med bedövning. Känns helt mongo i läppen + att det är väldigt svårt att behålla vattnet i munnen ifall man ska dricka.
Det hela gick iaf väldigt snabbt så det kan inte ha varit ett stort hål. Om det ens var nåt hål. Jag har sett på tv att vissa tandläkare fejkade hål för att tjäna pengar. Så man vet ju aldrig.
Dyrt blev det iaf. Men ett litet hål på fem år är helt ok. Trodde det skulle vara mycket värre.

Något som var mycket värre var Sveriges match mot Ryssland idag. Såklart går soporna går och förlorar, och stort ännu. 5-0 i baken är för mycket. Och två Jönsson i laget är två för mycket.
Nu såg jag inte mer än första perioden pga. att jag jobbade kväll, så jag vet inte riktigt hur det såg ut. Men jag antar att ingen i Sverige kan ha fått godkänt.
Man får hoppas att det här var vår kalkonmatch för det här OS:et. Brukar ju nästan alltid komma en sån match i varje mästerskap och det kan ju vara skönt att den kom redan nu i gruppspelet. Nu är det bara skärpa sig och ta nya tag.
 
( 17 feb 2006, 01:32:08 AM CET ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
Oj vad jag inte har haft något att skriva om på länge. Det har jag inte nu heller egentligen, men vafan.

Har varit rätt mycket jobba, äta, träna, sova de senaste veckorna. Nu på måndag debuterade jag med min första knäskada i min fotbollskarriär. Fick en liten putt i hög fart och försökte stanna före väggen. Nog stannade jag alltid, men på bekostnad av ett knä som vek sig.
Var till doktorn igår och kollade upp knäet. Det var inte direkt nån högoddsare att jag skulle få besked om att det inte var nåt allvarligt, få lite anti-inflamatoriska (som jag nu kom på att jag glömt att ta idag) och bara gå hem och vila. Brukar vara standardsvaren när man gjort illa sig och går till doktorn i happis. Gick dit ändå för säkerhets skull.
Skönt att det inte var nåt allvarligt. Jag kan redan gå helt ok, men blir nog borta från alla nästa veckas träningar.

Var även till tandläkaren för första gången på 5 år i veckan. Var en tysk tandläkare så jag förstod inte riktigt vad hon menade. Fick iaf tid till nästa vecka att komma och fixa till något. Lät inte som nåt allvarligt. Så det gick iaf bättre än väntat. Hade tippat på ungefär 3-4 hål.

Sitter och lyssnar på Amorphis nya skiva Eclipse. Riktigt skön faktist. Bara det att mina hörlurar håller på att gå sönder. Det suger röv.

Och sist men inte minst. En kille som jobbar på tidningstjänst ringde nyss och frågade om jag ville jobba. Jag lyckades tacka nej. Jag är glad.
 
( 10 feb 2006, 05:31:54 PM CET ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]
*Suck*

Så kan man sammanfatta de senaste dagarna här. Det började på lördagen då vi var på fotbollscup. Vi började cupen bra och vann gruppen men åkte sen ut direkt mot det sämsta jävla laget. Då blev man lite småless.
Sen på söndag så förlorar mitt Liverpool mot ärkerivalen Manchester United på ett mål i slutet på matchen. Då blev jag less.

Ny vecka, nya tag på jobbet. Denna veckan är kvällspassvecka. Det betyder att man vaknar och går till jobbet. Pumpar samtal till långt in på kvällen. Går och tränar om man har träning på kvällen. Går och sover. Vaknar och går till jobbet igen. Och nu har jag haft en massa idiotkunder på jobbet som inte fattat ett skit både igår och idag. Plus att träningarna igår och idag har gått käpprätt. Då blir man jätteless.
Och imorgon efter jobbet så måste jag direkt iväg och jobba åt fotbollsföreningen. *Djup suck*

Någon som har en pistol, ett rep eller kanske en giljotin till salu?

Ähh fan nu ska jag gå och äta något. Fast det finns väl inget att äta ändå...
 
( 24 jan 2006, 10:33:58 PM CET ) Kategori: Blandat Permalink Kommentarer [0]