Utförsäkrad fick hyra från Rix FM

16 jan kl 13:00, 2012

Skrivet av maskroskvinnan under kategorin Blandat | 1 Kommentarer | Permalink

Hört på Rix FM i morse: Kvinna sjukskriven sedan tre år tillbaka på grund av skador efter svår trafikolycka och numera utförsäkrad, önskade att få pengar till sin hyra i Rix FM. Hon hade ingen möjlighet att få bostadsbidrag eller försörjningsstöd.

Rix FM fixade det. De betalar nu en månads hyra åt den utförsäkrade kvinnan. Detta är Sverige år 2012, mina kära vänner som läser min blogg. Jag ber er att sprida orden/berättelsen till så många människor som ni känner. Jag tror att ögonen behöver öppnas för många människor när det gäller utförsäkringarna. Många förstår fortfarande inte hur svårt vem som helst kan drabbas av utförsäkringarna; du själv, din dotter eller son, en förälder, en vän eller din granne.

Vem som helst kan råka ut för till exempel en trafikolycka och få men för livet. Ska man då behöva ringa till Rix FM för att få sin hyra betald?

Utförsäkringarna är inhumana och ska stoppas omgående, anser jag.

 

Trackback URL: http://blogg.passagen.se/maskroskvinnan/entry/utförsäkrad_fick_hyra_från_rix
Kommentarer:

Hej jag har också blivit utförsäkrad, har inte fått några pengar sedan i slutet på Juli 2011, kämpar för att få pengarna som min man får i lön att räcka, men det blir kämpigare för varje månad, har överklaget men har inte fått något svar än. Det tär även på vårt förhållande, men vi kämpar på, det gäller att våga svista mot dom, annars så kör dom över oss.Hoppas du också orkar det.

Skrivet av Marita Dahlberg den 26 januari, 2012 kl. 16:13 #

Skriv en kommentar:
  • HTML Syntax: INTE tillåten