Den nya sexenkäten för tjejer är här!
12 december kl. 13:36

 

Det händer mycket inom området tjejer och sex just nu. Därför behövs det nya sexundersökningar. 1,200 kvinnor svarade på Sexenkät 2014. Nu är Sexenkät 2015 här. Låt världen få veta vad du tycker, se hur andra har sex nuförtiden och få tips om nya saker att prova! Klicka här.

HemPostat i: Erotik  Permalink   Kommentarer [0]  
 
En ny hemsk sexnovell!
13 oktober kl. 22:02

 sexig tjej gungar

Vi firar att tusen tjejer svarat på sexenkäten - med att bjuda på en hemsk sexnovell. Hårdporr när den är som värst: Mammor som gillar lammkött heter den här snuskiga sexhistorien. Kanske kan den bli lika populär som den senaste erotiska novellen? Den som lever får se. Under tiden kan du drömma dig bort med en erotisk berättelse om två mammor som vill ta för sig av den mest förbjudna njutningen - och inte ens har vett att skämmas.Erotik som kan uppskattas av dagens kvinnor, tror vi.

 

Trevlig läsning!Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Så vill svenska tjejer ha sex 2014
23 september kl. 05:49

kvinna vill ha sex

Min sexenkät för 2014 har redan haft fler deltagare än något tidigare år. Resultatet är, som väntat, att svenska tjejer vill ha mer sex och är skamlösare än någonsin. Det var länge sedan man sade att männen var djur som bara tänkte på sex och att kvinnorna var stackars offer som betalade närhet med samlag.

Nej, nu är det männen som får akta sig, för tjejerna vill ha sex minst en gång om dagen och prova det mesta. Ju olydigare desto bättre!

Det här visar sexenkäten, med nästan tusen vanliga svenska tjejer i alla åldrar, när det gäller mediantjejen:

* Hon skulle vilja ha sex varje dag.(28% vill ha sex flera gånger om dagen)

* Hon vill ha sex med killar

* Hon vill ha sex med tjejer

* Hon vill ha sex med flera personer samtidigt

* Hon onanerar nästan varje dag - och det är bara en procent som aldrig gör det

* Hon har onanerat sedan hon var 11-12 år

* Hon fick sin första orgasm när hon var 12-13 år

* Hennes bästa onanitips är porrfilm, sexleksaker och handduschen

+ Hon tycker det sexigaste med henne själv är kåtheten.

* Hennes sexlust är mycket stark och sex är mycket viktigt för henne

+ Hennes sexigaste outfit är – helt naken.

+ Hon vill hotta upp sexlivet med risken att bli påkomna, rollspel, hårdhänt sex och smisk & lydnad

* 91% ser porrfilm, 96% läser sexnoveller och 94% fantiserar om sex

* När hon onanerar använder hon helst porrfilm och sexnoveller

* När hon har sex använder hon helst sexfantasier och dirtytalk

* Hon tycker bäst om porrfilmer med MILF, trekanter och stora åldersskillnader.

 

Hem

 

 Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
En extremt upphetsande sexnovell
13 april kl. 18:33

sexiga mammor

 

Rubriken kanske kan låta överdriven, men den här sexnovellen har blivit otroligt populär och eftersom erotik ska vara upphetsande så ... ja, just det. Så det här verkar vara en erotisk novell som träffar helt rätt när det gäller vad tjejer vill ha just nu. Den handlar om en sexig milf som nyss skiljt sig och snart ska fylla fyrtio år. Hon är helt inställd på att ta för sig av livet när det gäller sex - och det mest förbjudna är förstås mest lockande. En berättelse för stygga flickor som bara nöjer sig med det bästa. Eller det värsta. Namnet på den här porrnovelen säger väl en del: Sära på benen, mamma!

Kolla själv här - men skyll inte på mig om du skulle få kåtslag!

HemPostat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Sol och vår får det att bubbla i blodet
30 mars kl. 17:52

sexig tjej

Snö ena dagen och sol och vår andra dagen. Om det inte blir snöstorm igen så kommer solens strålar att väcka oss ur vinterns mörkerdepression och få det att bubbla i blodet. Vårens vackra flickparad på trottoaren och sexnoveller i datorn - då finns det hopp om en ljusare tillvaro. Tag fram vårgarderoben ur malpåsen, damma av sommarskorna och se hur mycket vackert livet ändå har att bjuda på.

Här på Sexnoveller och erotik får du tipsen på sexnovellerna som är populärast bland svenska tjejer just nu, Så koppla av och koppla på datorn efter vårpromenaden, läs lite stimulerande erotik och dröm dig bort en stund. Till ditt inre rum där allt är möjligt och där du själv bestämmer vilka som får komma och göra erotiska närmanden. Eller utsättas för detsamma från din sida.

Och efter att du har läst ett par oanständiga noveller, där alla moraliska gränser är till för att överträdas, så kommer din fantasiförmåga att vara på topp.

Nu börjar livet igen!

Hem

 Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
En ny porrig novell för 2014
2 februari kl. 13:39

sexig tjej

 

Här är årets första sexiga historia för alla oblyga tjejer. För att göra en lång historia kort handlar sexnovellen om en tonårstjej som vill överskrida alla gränser för det passande. Hon njuter verkligen av att göra det, men en kväll blir det nästan mer än hon klarar av ... Men med ett glas champagne och en sedelbunt försvinner hennes motstånd och hon begår den yttersta synden ...

Den här porrnovellen är tillräckligt oanständig för att fungera 2014. Berättelsen är nästan lika fräck som dom svenska tjejernas privata sexfantasier - och det vill inte säga lite.

Mycket nöje!

HemPostat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Den nya sexenkäten för alla tjejer är här
27 november kl. 23:38

tjej tänker på sexenkät

.

Hur använder dagens tjej sexnoveller, porrfilmer, sexleksaker och sexlivets alla grundtekniker och kryddor för att leka och njuta? Det som var skamligt och horaktigt igår är helt rätt idag. Den sexpositiva revolutionen bland tjejer är här och rullar på starkare och starkare. Se själv i Sexenkät 2014 på tjejsajten Sexnoveller & Orgasmer. (2,5 miljoner läsare kan inte ha fel.) Och varför inte svara på frågorna själv? Du kanske lär dig något nytt om vad du längtar efter att prova. Över 800 tjejer i alla åldrar svarade på Sexenkät 2013 och nästan alla tyckte frågorna var bra. Och nu laddar vi om!

HemPostat i: Erotik  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Erotisk novell till Halloween
21 oktober kl. 21:00

två sexiga tjejer i skräck

För sju år sedan blev jag en mördare, men jag kan inte dömas eftersom det inte finns någon kropp. Jag ska förklara allt från början men du ska vara varnad: Det blir mycket varulvar, grovt sex och annat som ingen egentligen borde få läsa. Men även lite romantik och en helt förtjusande liten 17-årig sexgudinna. Jag ska aldrig glömma hennes ljuva du-vet-vad. Kamma ansiktet och läs den udda sexnovellen här om du vågar. Och sedan kan du troligen inte sova på en vecka.Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
En alldeles nyskriven porrnovell
17 september kl. 17:55

emily addison i porr

Är det slut på sommaren nu? Men än så länge sjunger fåglarna och med en ny porrnovell blir humöret på topp. Så här börjar den här sexhistorien:

"Filippa Marlowe var helt enkelt slående vacker. Kroppen var i det närmaste perfekt. Kinderna var oförskämt släta och hon såg yngre ut än sina 36 år. Dessutom utstrålade denna kvinna självförtroende och helt skamlös kåthet. För ett tag sedan hade hennes panna haft rynkor av bekymmer, men nu kunde hon le mot världen igen. Efter sin skilsmässa hade hon levt upp och nu kände Filippa att hela livet låg framför henne. Sexuellt stod hon på topp, men hade läst att kvinnan ska göra det när hon fyllt trettiofem, så hon tänkte att det var så för alla i hennes ålder. Hon läste mer sexnoveller än någonsin, såg massor av porrfilm och hade köpt nya sexleksaker. Onanin gav henne alltid intensiv njutning och tillfredsställde henne för stunden, men på sikt gjorde den bara henne ännu kåtare. Och det tyckte förstås Filippa var precis som det skulle vara!

Filippa hade ofta sexfantasier om sina klienter. Att som terapeut syssla med något så olydigt gjorde onanin skönare och upphetsningen ökade så hon glömde allt vad vardagens bekymmer hette på nolltid. Sina värsta fantasier hade hon under samlaget, om dom var tillräckligt perversa fick hon alltid orgasm hur lätt som helst."

Filippa Marlowe ser sig själv som en psykisk detektiv, men hon löser mysterier med psykologi istället för pistol. En dag kommer en mystisk kvinna in på hennes kontor och berättar en otrolig historia om förbjuden attraktion. Det blir början på den kurviga mammans svåraste men mest spännande fall! Och det visar sig att inget är vad det synes vara ... Inte ens hennes egen tonårsson är så oskyldig som han ser ut.

 Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Höstens första sexnovell för olydiga tjejer
4 september kl. 10:22

tjej i erotisk berättelse

Nu rullar åter kulorna på skolgårdens grus. Solen skiner fortfarande och man kan gå i tröja utan jacka, men värmen håller sakta på att avtaga. Då kan det behövas en het novell, med alla de värmande ingredienser som får svenska tjejer att tända lite extra. Då blir det hela riktigt olydigt, riktigt överraskande och framförallt riktigt porrigt. Hasse, som länge låg på läsartoppens förstaplats med sin novell Mammas Lilla Pojke, har laddat om och spelar ut hela sitt register i höstens första erotiska berättelse på Sexnoveller & Orgasmer. Vi puffar gärna för den här novellen, som är något alldeles extra och bör kunna väcka starka känslor. Hjältinnan (se bilden) är en flicka som nyss börjat gymnasiet och bestämt sig för att det är dags för lite sexuella erfarenheter. För även om hon ser ut som en sexbomb får hon gå omkring och längta efter .... efter det hon inte borde längta efter. Otillåtna njutningar som ingen tonårstjej borde längta efter.

Finalen med en äldre kvinna och en ung pojke hör till det mest suggestiva vi läst på länge. Kolla själv här och få en lustfylld kick så här i den svenska sommarens sista skälvande ögonblick.Gör en resa genom alla kvinnors mest förbjudna fantasier om het, pulserande åtrå av det otänkbara och direkt olagliga slaget.

En milf och en teen, den ena skamlösare än den andra, blir dina guider i erotikens snuskigaste kvarter. Du kommer att kunna leva dig in i det som händer dem och temperaturen kan stiga, så var försiktig om du sitter på jobbet eller i skolan just nu.

Annars kan du åkta till öknen i Södra Kalifornien. Salton City lär vara trevligt. Där är det också hett, men då tillkommer förstås resan. 

HemPostat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Sommarens novell: Fula Gubben kommer tillbaka
7 juli kl. 16:58

sommartjej

Sommar, sol och inga problem. Eller? När du trodde det var över.... Fula Gubben är tillbaka - och han är värre än någonsin. Men Lilla Wilma kan ändå trösta sig med en rejäl sexorgie på ridskolan. Och andra oväntade saker, som gör sommarlovet riktigt spännande. Mer ska inte avslöjas. Läs den senaste sexiga novellen här!

Skön sommar!Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Sommarens värsta sexnovell
16 juni kl. 22:54

erotik i sommar

Sommar, sol och en riktigt snuskig sexnovell för tjejer om ett läskigt spökhus, ett ödesdigert sommarlov och... lite annat som inte passar att prata om i ett blandat sällskap. Vad mer kan man önska sig? Läs den senaste erotiska novellen här!

Trevlig sommar!

 Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Flickornas förbjudna erotiska fantasier
21 mars kl. 16:01

erotisk bild på tjej i bikini

Här är en rykande färsk sexnovell, serverad till dig direkt från den erotiska ugnen. Tillräckligt het för att smälta både den yttre och inre isen som dröjer sig kvar efter vintern. Som alla bra erotiska berättelser är den här storyn inspirerad av flickornas mest förbjudna fantasier. Vad dessa fantasier handlar om 2013? Kolla själv novellen här!

Vi ägnar oss inte åt diskriminering och det är klart killarna får läsa. På egen risk, för som alla vet kan tjejernas sexfantasier vara i snuskigaste laget ibland. Och det är precis som det ska vara, för enligt forskarna tyder perversa sexfantasier hos kvinnor på självförtroende och psykisk stabilitet. Undergivna kvinnor fantiserar oftare romantiskt om drömprinsen som ska få dem att höra klockor ringa. Och då menar vi både bröllopsklockor och andra klockor.

Mycket nöje med läsningen samt önskningar om en snabbt annalkande vår!

 

 Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Tjena mars!
28 februari kl. 22:29

två sexiga tjejer

Nu är det vad som brukar kallas en vårmånad. Snart försvinner de bylsiga vinterkläderna och vi får se så här lättklädda tjejer på gator oc torg. Tjejer som tar för sig av livet och vill ha det bästa när det gäller sexnoveller och annan erotik. Något vi på Sexnoveller och erotik fortsätter tipsa om när det våras bland bergen.Postat i: Erotik  Permalink   Kommentarer [0]  
 
Erotisk novell om en ung gatflickas äventyr
11 januari kl. 22:27

sexnoveller flickan själv

Får en erotisk novell handla om en liten flicka som hamnar i prostitution i Stockholm 1886? Jomenvisst! Och då var verkligheten värre än de värsta sexnovellerna idag. Prostitutionen var tio ggr större än idag, många flickor var under 15 år och kunder och bordellmammor utnyttjade dem hänsynslöst. Läs en sexig novell om en hård stad där bara de starkaste eller smartaste överlevde. Men även flickan på samhällets absoluta botten kan njuta av sex och drömma om en räddande ängel. Läs berättelsen om Apelsinflickans julafton.

Kvinnorna då hade exakt samma sexlust och fick lika sköna orgasmer som kvinnorna idag. Så vilken tid och stad man än råkar vara född i så är man i första hand människa, kvinna och en sexuell varelse, får vi lära oss av den här historiska och ganska perversa novellen.Postat i: Sexnoveller  Permalink   Kommentarer [0]