Vill snacka om sånt som de flesta inte vågar ta upp. Vad är det för upplevelser ni har varit med om? Vad har ni för tankar om sex? Här har jag tagit upp de debatter jag har varit med i. Kanske ett sätt att läsa mer om mitt sexliv...

« januari 2015
tiontofr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
Idag
Kategorier

Sidvisningar idag: 1

RSS

Erotisk film: Söker en scen ifrån Anal Intruders - Private
30 april kl. 11:45
 Jag söker en scen ifrån "Anal Intruders" (Private).

Andra scenen därifrån är det en söt, mörkhårig, sexig tjej och en snygg ljus kille. Jag skulle gärna vilja se hela scenen. Vet någon i vilken film man kan se hela scenen?

De njuter verkligen av varandra och ser upphetsade ut. Dessutom väldigt vackra människor och "romantisk" porr. Jag kan lätt leva mig in i den scenen där han tar tag i hennes bäckenben när han tar hanne bakifrån. En av mina favoriter..


theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
Lite för entusiastisk pojkvän..
27 april kl. 17:00
Lite för entusiastisk pojkvän
Skrivet av kristi     22.apr.2006, kl 00:22
harläst ett tag på det här forumet, och tycker det verkar vara förnuftigt folk, de flesta iaf, som skriver här. Jag har ett problem som gäller min kille, och att han alltid vill ha a6 med mig. själv har jag inget emot att bli tagen "där bak" ibland, har inte ont, men det är inte så skönt som vanligt sex heller. men sedan vi hade det första gången vill han bara komma in i baken.

Han säger att det han tycker det är mycket skönare så, men det gäller ju bara honom. klart att jag inte tycker det gör ont å så, men börjar bli trött på honom.
hur kan jag ändra honom?

Älskar analt men...
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    27.apr.2006, kl 16:58
Jag älskar analsex själv men jag tycker inte att andra ska tvinga sig till en situation de inte tycker om. Var ärlig och säg vad du tycker. Visst man kanske kan lära sig att njuta mer av analsex om man ger det en chans??

Vill du inte så tycker jag inte att du ska göra det. Känn att det är du som bestämmer!

Om du vill försöka lära dig att tycka om analsex så kanske det är bättre att först börja med analplugg ett tag. Det är suveränt skönt. Både anal stimulering och så trycks penis upp mot G-punkten i framsidan av slidan. Oh.. perfekt. Du har väl inte glömt glidmedel? Jag tycker inte det är lika skönt utan.

Lycka till och maila mig gärna om du vill veta mer.


theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [2]  
 
Ont efter orgasm
27 april kl. 16:46

Ont?
Skrivet av Snagg     25.apr.2006, kl 20:13
Undrar över en sak, det är nämligen så att när tjejen får orgasm, så vill hon att jag drar ut kuken när hon kommer annars gör det väldigt ont, är det fler som har samma upplevelse, att det gör ont alltså

Skrivet av mig:

Inte ont direkt. Jag tycker inte det är lika skönt att köra analt när jag har fått orgasm men ont gör det inte.

Jag tycker att det är lättare att bli upphetsad igen efter orgasmen vid vaginalt samlag..och få fler på rad.theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [3]  
 
Kan ni ge tips på bra porrfilm till mig?
27 april kl. 16:29

Jobbigt med singellivet. Börjar ledsna på mina filmer..

Jag tycker om porrfilmer där man får se penetrationen och där människorna är vackra. Gärna analt!

Tittar på typen: Private Penthouse och private-bacchanal.

Killarna får inte vara sådär halvslappa och alla ska se upphetsade ut. Alla ska se bra ut. Inga äckliga killar med ölmage och tjejer med grönt nagellack!

Har ni något tips ni kan ge mig?theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [3]  
 
Orgasm - manlig vs kvinnlig
3 april kl. 00:31

Jag har läst att en genomsnittlig manlig orgasm varar i ca 5 sekunder och en genomsnittlig kvinnlig i 15 sekunder. Orättvist eller? Hehetheme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [1]  
 
Vinlavemang och tarmfunktion
2 april kl. 22:52

Lavemang
Skrivet av Toma     29.mar.2006, kl 21:03
Jag såg i en porrfilm där två tjejerhjälpte varandra att utföra ett lavemang baserat på vitt vin.
Tarmen blev ren, dessutom fick dom säkert en liten fylla.

Är det att rekomendera?
Jag kan tänka mig att slemhinnorna i baken blir lite sköra med alkohol....

Diskussionen fortsatte om tarmens förmåga att suga upp vatten och att ändtarmen inte suger upp vatten osv. Kolla in debatten om du vill ha alla detaljer.

tarminformation
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    2.apr.2006, kl 22:47

Visst stämmer det som ni alla säger till viss del. Tjocktarmen tar upp vatten men det finns andra uppgifter också som t ex att bilda slem för att smörja avföringen och innehåller enormt mycket bakterier. Bakterierna bildar bl a K-vitamin och bryter också ned vissa ämnen.

Ändtarmen tar just inte upp så mycket vätska som det nämts här i debatten men ni har rätt också att mycket kan tas upp via ändtarmen ändå. Vi har väldigt ytliga blodkärl där så det blir en direkttransport av stolpillret eller alkohol in i blodet.

Slemhinnan mår troligvis inte så bra utav alkohol men men. Jag skulle nog inte rekommendera alkohol i ändtarmen men jag tror inte det är hela världen om man nu har testat tamponggrejen någon gång i tonåren. Man ska inte vara orolig för någonting..

Ja, jag har studerat medicin...theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
Här är jag
1 april kl. 14:50

En stockholmsvy..theme.postedin:  Blandat |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
Vart ska killen komma någonstans?
30 mars kl. 12:54
  tjejer var ska jag komma
Skrivet av canon1     25.feb.2006, kl 03:19

var ska jag komma någonstans?

 Det är olika...
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    19.mar.2006, kl 20:38

Det går nog inte att säga något generellt vart du ska komma någonstans. Du kan ju alltid säga "oh, jag skulle gärna vilja komma i din mun" t ex och då får hon chansen att säga vad hon tycker.

Jag tycker det är okej att killen kommer vart som helst egentligen. Det som gör honom mest upphetsad är helt okej. Blir han upphetsad blir jag också det. Jag kan nog påstå att han brukar komma på olika ställen varje gång. Kul att variera sig. Ofta har jag redan fått min/a orgasm/er innan han kommer så jag är ganska nöjd och då smeker jag med fingrar eller tunga hans pung eller bröstvårtor eller drar i hans hår eller vad han just tycker om och sen kommer han ja - vart det nu blir...theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
Kvinnlig onani
30 mars kl. 12:52

Onani
Skrivet av Tjej32     10.mar.2006, kl 10:40

Hej jag har en vibrator hemma, o jag kan komma med hjälp av den, och duschslangen, men det börjar bli tråkigt, jag vill ha fler tips, o jag vill gärna ha tips som inte inkluderar vibrator. Tack på förhand!

 Dildos
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    16.mar.2006, kl 11:05

Jag har en hel del olika dildos och analpluggar osv. Jag brukar köra med en vibrator och en dildo i musen eller analt. Att titta på porrfilmer är också en favorit. Där kan man ju variera sig ganska mycket.

Om jag stoppar upp en analplugg och kör med en dildo samtidigt är det lätt att komma åt g-punkten eller att jag använder en g-punktsdildo.

Jag skulle också vilja rekommendera att alltid använda glidmedel till dildos. Man vill ju inte skada slemhinnan. Absolut bäst är silikonbaserade glidmedel (Eros, pjur bodyglide). Finns t ex att köpas på www.husmusen.nu. Under apotek, massageoljor.theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [1]  
 
Slå bort gamla myter om analsex - skrivet av "rewq" och "buzzigbi"
30 mars kl. 12:31

I analsexdebatten ser vi ofta samma sak hela tiden. Helt suveräna kommentarer har "rewq" och "buzzigbi" gett här nedan. Jag var bara tvungen att skriva med dem här i min blogg - här har ni ett nytt fans... skratt! Ni har så rätt, så rätt

Vi ska slå bort gammla myter
Skrivet av
rewq Insändaren har en medlemssida    28.mar.2006, kl 00:36

Du har rätt
Skrivet av
buzzzigbi Insändaren har en medlemssida    30.mar.2006, kl 06:38

 För det första så finns det så mycket osanningar om analsex. Här 7 punkter.

 1. Det är ingen killgrej det där med analsex, det är
  en sexuell sak som båda könen har inntresse av.
  Analsex är ingen typisk killgrej. Sen att folk vill ha det till det får stå för dem. Det är något för båda könen lika mycket , ja med det gammla vanliga då att det sker på frivillighet OCH att man inte stäkker upp på det emot sin vilja (bästa att tillägga detta så man inte får "på pälsen" av vissa)
 2. Smärta vid analsex kan förekomma vid fel utförande
  av analsex. Tex för snabbt införande utan förberedelser.
  Dålig erfarenhet från synnerhet killarna sida.
  Sant vill bara tillägga att när man har analsex så är det oehört viktigt att man komunicerar samtidigt och den som skall få analen penetrerad är den som styr tempot.
 3. Ja man kan få avföring på snoppen vid analsex,
  men det är mer ett undantag än en regel.
  Får jag tillägga här att de som gillar analsex är inte per defination intresserad av scatsex. Finns ju gott om analsexmoståndare som har fått för sig detta.
 4. Onaturligt: Nej det är inte mer onaturligt att
  stoppa in snoppen i en stjärt än en munn! Det blir inga barn på något av ställena, men det är ju njutningsfullt ändå!
  Sant
  Ett logiskt felslut som jag har sett analsexmoståndare göra om att oralsex är "mer naturligt" bara för att munnen är skapad för att stoppa in saker. Ja visst bara för att den är gjord för att stoppa in saker så är det inte synonymt med att den är designad för att användas vid sex egentligen. Munnen är skapad för att sönderdela fast föda. Och att dricka. (glass räknas till dryck; indirekt). Inte som sexhjälpmeddel. Men ändå är det urmysigt med oralsex. *ler* Har inget emot att utföra Fellatio. *mums* Så jag gör det för att det tänder mig.
 5. Analsex är ingen ny företellse, men det har fått
  större medial uppmärksamhet.
  Jupp det är sant. Inte bara som preventivmeddel utan ävven som njutningsmeddel.
  Även om många ansexmoståndare vill hävda att det var "bara som preventivmeddel".
 6. Förslappningar: Det är inget förkommande problem
  som många vill påvisa. Sköter man det ordentligt så är det inga problem.
  Sedan så får man inte förglömma heller att den yttre ringmusklen kan man kontrollera till en viss del med "viljeansträngning". SÅ man kan ju göra knipövningar på den med..
 7. Det luktar inte skit i hela lägenheten som vissa påstår. Det är ren skär osanning. Om det skulle göra det
  så har man haft analsex vid fel tillfälle. tex dålig mage. Men då ska man inte ha det. Och det är ingen som gör det då i regel.
  Nej verkligen inte


theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
kk-förhållande --> kärleksrelation
30 mars kl. 12:28

Måste få veta!
Skrivet av CoJ     23.mar.2006, kl 16:52

Det är så att jag har börjat träffa en kille som jag förut vart kompis med men vi låg med varandra förut och efter det har jag börjat sett han med nya ögon. Jag börjar bli förälskad i han. Han visar intresse och det gör jag med. Men jag vill inte ha ett kk-förhållande med honom, jag vill ha mer, men jag vågar inte berätta det. Och vi har haft sex nästan varje gång vi ses. Förstör det något? Kan det bli mer än så? Sen så fick jag reda ganska nyligen av en bekant att han ska träffa sitt ex ihelgen men han har inte sagt något, jag är sårad för det för dem gjorde slut för länge sedan så varför ska dem träffas för?

 tänk om han kanske...
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    24.mar.2006, kl 00:34

Ja, attraktionen finns ju definitivt där mellan er. Det behöver ju inte gå åt skogen. Kanske känner han så för dig också och tänker likadant om dig?

Mina förhållanden har alltid börjat med sex. Är inte sexet bra så kommer det inte att fungera.

Lycka till. Skriv gärna och berätta hur det gick för dig.theme.postedin:  Blandat |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
bajs vid analsex
30 mars kl. 11:47

 Pinsamt =(
Skrivet av
mipps Insändaren har en medlemssida    25.mar.2006, kl 12:25

 Hade sex min min "kk", eller jaa killen som ja e intresserad av i natt.
Vi har inte haft sex så många gr med varandra, men han brukar försöka där bak på mig.
Och igår tänkte ja att , varför inte prova..Har testat ett fåtal gr innan o de har gått bra!
MEN han drog sig ur o ja kände nåt.. så ja tog bak hande o fick en liten klick med bajs på fingret.. Hoppades han inte såg de!
Men sen slutade han och gick på toa.. antar att han tvättade sig... vi sa inget om detta eller så..
Men n är frågan, tänk om han ine hör av sig mer och tycker jag är äcklig! ok att det är sånt man får va beredd på vid analsex, men det brukar ju inte hända.. hjääälp!

Äcklig?!
Skrivet av Anuska     25.mar.2006, kl 18:00

Tror jag förhoppningsvis inte att han tycker. Om man har analsex får man väl räkna med att det eventuellt skulle kunna komma lite bajs. Om han springer iväg och tycker du är äcklig pga det, så är borde han inte ha analsex överhuvudtaget.

Det är ju som att ha vaginalt samlag om man är rädd och tycker det är äckligt med slidsekret på penisen.

 Håller med dig anuska
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    29.mar.2006, kl 17:26

 Ja, visst är det så. Shit happens... skratt. Det vet väl alla vad vi har i tarmarna. Inte alls konstigt om det råkar komma ut lite vid analt samlag. Tål man det inte så behöver man ju inte ha analsex...theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [1]  
 
att låta killen se på
30 mars kl. 11:29

Kvinnlig onani:

att låta killen se på
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    23.mar.2006, kl 23:33

Jag kan tycka det är riktigt upphetsande av att en kille tittar och hetsas utav mig när jag onanerar. Jag tycker iofs också om att han tittar på mig och pillar på mig, åtrås av mig - vare sig det är han eller jag som pillar på mig.theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [1]  
 
sprut i ansiktet
30 mars kl. 11:21

 Avslut på trekant
Skrivet av Ann22     22.mar.2006, kl 15:57

 Hej, till alla er tjejer som har haft trekant med två killar, eller gruppsex med flera killar!

Nästan alla killar tänder ju på att få spruta på oss tjejer i mun/ansikte. Blir inte detta ännu mer tydligt vid gruppsex/trekant? Kan man med andra ord som tjej ha sex med mer än en kille samtidigt och neka till detta och bli tagen på allvar? Många killar tillsammans eggar väl upp varandra och vill visa sig för varandra, eller?

En kompis till mig som har erfarenhet av gruppsex säger att det är något som tillhör alltsammans, och att det är viktigt för killaran att få göra detta.

 sprut i ansiktet
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    23.mar.2006, kl 23:43

Jag tycker det är helt okej att bli sprutad i ansiktet om det är något som han tycker om. Om det handlar om att man är med en eller flera så handlar ju bra sex om bra kommunikation. Om en kille säger att han skulle tycka om att komma i min mun eller i mitt ansikte eller på mina bröst så är det helt okej - men det är ju alltid bra att fråga först.

 Jag tycker det är helt okej att bli sprutad i ansiktet om det är något som han tycker om. Om det handlar om att man är med en eller flera så handlar ju bra sex om bra kommunikation. Om en kille säger att han skulle tycka om att komma i min mun eller i mitt ansikte eller på mina bröst så är det helt okej - men det är ju alltid bra att fråga först.

Jag har varit med om trekant vid två tillfällen och då med två killar bägge gångerna. Ena gången var på fyllan och inte särskilt upphetsande och ena gången med två killkompisar. Jag skulle väl säga att det var en rolig grej men jag var nog lite för ung. Det kräver lite att man har en bättre erfarenhet och vågar kommunicera och säga mer vad man tycker om. Nu skulle det nog vara en helt annan sak.theme.postedin:  Nöje |  Permalink  |  Kommentarer [0]  
 
Skjuta upp mensen
30 mars kl. 11:12

Tidigare mens med trionetta
Skrivet av lillan     18.mar.2006, kl 20:49

 Har en fråga.
Det är så här att jag och min pojkvän har ett distansförhållande pga studier på olika orter. Vi träffas därför bara under lov. Nu är det så att jag ska ha mens innan jag åker till honom över påsklovet. Men mesen kommer inte vara slut när jag kommer dit, utan kommer att fortsätta ungefär 2 dagar. Frågan är nu om jag kan få tidigare mens?
Jag äter trionetta och funderar på om jag skulle kunna sluta äta de gula pillren ungefär 3 dagar tidigare så att mensen hinner ta slut innan jag åker. Någon som vet om detta funkar?
Enormt tacksam för svar!

njae..
Skrivet av hjort     18.mar.2006, kl 22:38

.. men du kan ju skjuta upp den istället! jag tror inte det är någe vidare att ta det tidigare, tror att skyddet blir sämre då. men om det nu är vanliga p-piller så kan du ju bara ta och börja på nästa karta utan att äta sockerpillrena emellan och skjuta upp mensen. jag har hört nånstans att man helst inte ska skjuta upp den mer än två veckor, men det kankse är lugnt?

Skjut upp ja
Skrivet av
stockholmsbrud Insändaren har en medlemssida    19.mar.2006, kl 21:48

Ja, det är som "hjort" säger. Skjut upp mensen. Jag vet att det inte är problem att skjuta upp den mer än två veckor. Känner du att du börjar få en blödning eller blodiga flytningar ändå är det bättre att göra uppehåll och blöda. Då är det visst kroppen som bestämmer ändå.theme.postedin:  Blandat |  Permalink  |  Kommentarer [1]