Skrivet:   8 augusti kl. 22:13

Ibland är jag här. Ibland är jag där. Man vet m.a.o aldrig riktigt vart man har mej nu för tiden? =o)

 

Men det känns att jag verkligen har börjat tröttna på att leva detta dubbelliv nu. Visserligen kan jag prata för två emellanåt.. men då jag TROTS detta faktum faktiskt inte ÄR i plural.. börjar det kännas lite schizofrent att hålla på å skriva i stereo så här..

Lägger alltså ner den här bloggen helt nu.. å överlåter istället Passagens stora bloggbugg åt dom eldsjälar som orkar med detta spektakel. Visserligen är jag fortfarande inte riktigt klar med nya bloggischen. Återstår lite småfix å att flytta över ett helt gäng med inlägg. Men.. den som känner sej kunna leva med det.. är varmt välkommen att titta in på mitt nya klotterplank! Det kan man hitta här i fortsättningen:

http://zetterkvasten.spacegirls.se

Ajöken.. å på återseende då kanske? =o)

 


 


[editerat 9 augusti kl. 13.10]

Så. Var visst lite krångel för vissa att skriva kommentarer over there.. men nu ska det funka igen. Tog bort WP-Spamfree helt för tillfället. Kommer istället att prova andra spamlösningar under dagen.. så havererar det igen vet ni vad det beror på. Droppa gärna en kommentar här igen då.. så jag vet!

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   7 augusti kl. 23:38

Vill bara lugna alla som uppehåller sej i närheten av den där förvuxna förorten till Uppsala.. att om ni ser nåt vitt å runt å stort rulla omkring utmed Stockholms gator.. så är det inte Globen som slitit sej å tappat fotfästet alldeles.. utan bara lillasystern min som irrar omkring. Här satt jag å trodde att JAG var lite sfärisk av mej efter senaste veckornas intag av alla digestivechokladsaker.. men nähädå. Inte ett skvatt i jämförelse med den där. Hon ser ut att explodera vilken dag som helst! Det såg jag allt när hon var här å hälsade på idag.

Men.. så ska jag oxå bli MOSTER inom en vecka eller två är det tänkt.. =o)))

 

Såå.. lilla Klara ska snart bli storasyster alltså.. å med en treårings knivskarpa intellekt har hon redan tänkt ut allehanda namn på nykomlingen. Blir det en flicka ska hon heta Pippi. Blir det en pojke ska han heta Fridolf. Eller Bamse. Så har hon bestämt redan. Fast blir det en grabb ska han nog vara glad ändå. Det kunde ha varit värre. För nån månad sen var hon HELT på det klara med.. att om det blev en pojke skulle han definitivt döpas till Människobarnet Alice??

Jojo. Fast det hade han gott kunnat hetat.. som släktens första tvättäkta nollåtta. Syrran bor ju i Märsta nu för tiden.. å hör därmed till Stockholms läns landsting. Nästan en "fjollträskbo" alltså.. *s* Vore klockrent att kläcka ur sej framtida släkting imorron. Den födelsedagen lär man ju inte glömma i första taget. Hörde även att alla dvärgar födda denna dag i Stockholms län.. kommer att få gratis inträde till Grönan för all framtid. Blev en skaplig födelsedagspresent det! =o)

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [1]
 
Skrivet:   5 augusti kl. 15:23

När en klänning är så skrikig att man fan nästan kan HÖRA den!?.. då är den då verkligen färggrann.

Så det blev inget fynd på Lindex slutrea idag. Provade lite olika.. men fick så ont i öronen att jag hängde tillbaka alla dessa högljudda kläder.. å köpte mej en tyst behå istället. Det fick räcka så.

Bara å inse.. att nån färgsprakande modedocka blir jag aldrig.. 

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [9]
 
Skrivet:   4 augusti kl. 03:25

Idag har varit en dag fylld av variabelt sinnestillstånd å ordförråd. Att irra runt bland märkliga phpsidor å testa nya plugin på sin blogg vill tydligen gärna sätta sina märkbara spår på både humör å bordsskiva. Men från att ha balanserat på yttersta vansinnets rand.. så har jag nu tagit klivet upp ur blogghelvetet igen.. å kan åter skåda det stundande underverket med blida ögon. Den börjar nu bli så medgörlig å fin.. att jag sitter å pratar Gollumspråk med spektaklet istället??

- "My preciousssss.."

 

Jojo. Är visst inte bara i mina fina lådor det saknas en skruv eller två..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [3]
 
Skrivet:   3 augusti kl. 22:57

I am a
Snapdragon

What Flower
Are You?

"Mischief is your middle name, but your first is friend. You are quite the prankster that loves to make other people laugh"

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [1]
 
Skrivet:   2 augusti kl. 21:02

Mäh!? Jag måste verkligen ansa mitt tangentbord.. å börja tänka mej för vad jag använder för ord egentligen. Jösses vad med underligheter det trillat in här den senaste tiden. Folk som optimistiskt googlat på: .."erotisk gynundersökning".. "cybersex + binda fast".. "bdsm + binda fast".. å nu senast en som sökt på.. "bdsm".. här.. inne på Passagen??

Hahhahaa!!

Misstänker att dom vandrade härifrån aaaningens besvikna sen.. efter att ha rotat runt i min blogg..

 

Det här inlägget tog högst några minuter att skriva. Ändå loggades jag ut direkt när det postades? Fick naturligtvis även den numera alldeles för välbekanta.. "sidan kan inte visas".. slängd rakt i nyllet oxå. Mjodå. Passagens tekniska funktioner vet inga gränser ibland..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [5]
 
Skrivet:   1 augusti kl. 13:05

Jag är känd för att vara en vän av ordning. Eller.. okej då.. så överdrivet känd är jag väl kanske inte riktigt dårå. Men dom som varit bosatta under samma tak som mej mer än ett par dar.. VET att jag trivs när var sak har sin plats. Säkert även att jag föredrar att HITTA saken på den utsedda platsen.. när jag nångång behöver använda den..

I verktygsgarderoben ute i hallen finns tre stora lådor. Bra lådor i hårdplast. Med genomskinligt lock å massa söta små fack.. där hela skruvsortimentet har pillats ner. Där har alltså undertecknad sorterat upp varenda liten jäkla skruvad sak i oklanderlig ordning. Japp. Maskinskruv för sej. Träskruv för sej. Bla.. bla.. bla.. Självklart i storleksordning oxå. Naturligtvis. Fattas bara annat!

 

Såå. Vart i HELSIKE är då dom där två jag behöver nu??

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [5]
 
Skrivet:   31 juli kl. 23:39

På mitt trådlösa tangentbord går det knappt att se vad det står på tangenterna längre. Ändå är det bara drygt ett år gammalt. Om ens det? Men på min gamla vita Fujitsubräda som används mer eller mindre dagligen.. å som tillverkades nångång på artonhundratalet.. syns bara en svag antydan till urfärgning längst ner på bokstäverna A + S + D.. om man tittar väääldigt noga. Tror dessutom det skavdes av när jag pillade loss tangenterna å skrubbade av dom ordentligt i diskhon sist med den där silvriga disksvampen.

Så min slutledningsförmåga säjer mej nu att zebror ÄR vita med svarta ränder. Nåt annat är inte tänkbart..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [2]
 
Skrivet:   30 juli kl. 12:58

Äntligen börjar jag se ljuset i slutet av tunneln! Bara å hoppas nu då att det inte är ett mötande tåg.. så jag kan vinka adjö åt Passagens eländiga ursäkt till blogg för tid å evighet. Wohooo!!

Inte mycket kvar nu innan nya underverket får se dagens ljus. Grunden är nästan klar.. å närmare hälften av inläggen har kopierats över. Hjälpte ju Buzan att sätta fart på sin nya Wordpressblogg oxå medans hon ändå var här.. men.. sen blev jag visst omkörd där på vägen nånstans. För helt plötsligt drog hon bara förbi mej den rackaren.. å är väl mer eller mindre klar med sin nu??

*skrattar å ruskar på huvet*

Jaja. Så kan det gå. Men det kan ju bero på att arbetet med mitt nya fina klotterplank har legat nere ett tag.. tack vare att det blev sommar i utomhuset igen. Har solat flitigt istället.. så å andra sidan är jag nästan lika brun som henne nu istället. Inte illa det heller! =o))

 

Nope. Nu ut i solen med mej igen!

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   29 juli kl. 10:33

Efter att ha tryckt i mej sex Marabou Digestive på ca 2½ dygn.. kan jag meddela att "Kvastskata" oxå är ett runt ord för tillfället! =o)

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [1]
 
Skrivet:   28 juli kl. 21:53

Jag har börjat säja runda ord. Jag sa sfär idag..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [2]
 
Skrivet:   27 juli kl. 17:27

- I want a king..

- What king?

- FUCK-KING!!!

 

Ärsch. Ska sluta tänka i såna drottninglika banor.. å hälla ut mej på balkongen igen istället. Så kanske jag kan fråga om nån är sugen på en "brun böna" i nåt inlägg framöver? Med fläsk såklart. Magen ingår självklart i erbjudandet.. ;o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [6]
 
Skrivet:   26 juli kl. 21:03

Igår blev det barnledigt här igen i det zetterkvastska residenset. Då passade jag å Buzan på att fira både det ena å det andra.. när det nu ändå "råkade" finnas ett gäng öl hemma! =o)

Solade. Käkade gott. Tog lite kort framåt kvällen oxå. Nu till Dagens Läsarfråga:

Gissa vilken fotograf som var fullast?

(Fyllebuzan bakom kameraratten) (Kalaskvasten rattar kameran)
Fyllebuzan fyllefotograferar Kvasten håller i kameran

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [5]
 
Skrivet:   25 juli kl. 11:30

Blir inte mycket sagt här idag inte. Kommer att tillbringa min tid i det verkliga livet istället! *ler glatt* Men för att slippa gå alldeles tomögda härifrån slänger jag in ett filmklipp. En liten godbit att avnjutas med både ögon å öron - David Cook med Billy Jean!

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  | 
 
Skrivet:   24 juli kl. 22:35

Solen har lyst på min balkong heeela dan idag.. så nu är jag jämnröd i plytet. Det tackar vi för!

Säjs att det fina vädret ska hålla i sej i flera dar till oxå. Inte illa alls. Huvet kan jag ju hålla i skuggan ett par dar framöver.. å hitta på roliga mönster på resten av kroppen istället. Buzan har äntligen slutat snörvla.. å blir kvar över helgen. Som om inte det räckte.. trängs det ett gäng öl med några tvåliters colaflarror å massa god mat i kylskåpet. Så där lagomt lämpligt som jag blir barnledig här å allt. Wohoo!

Man kan alltså säja att alla förutsättningar finns för att det här ska kunna bli en kalaskul helg? =o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   23 juli kl. 12:07

Tydligen sitter inte bara mitt vänstra öra mycket högre upp än det högra. Det är visst tyngre oxå?

Det kan ju i allafall vara en logisk förklaring till varför hela huvet fick slagsida å tippade åt vänster igår.. så högra kinden blev mycket rosigare. Så idag blir det vackert till att vända andra kinden till.. om det ska gå att få nån ordning på den här solbrännan. Återstår bara att se om vädrets makter nu tillåter såna planer.. eller om jag ska få gå å se ut så här..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [3]
 
Skrivet:   22 juli kl. 23:43

Har köpt på mej inte mindre än åtta par solglasögon senaste veckan. Joo just. _Å_T_T_A_ par. Varav ALLA sitter lika snett å vint?!? Det är bara å konstatera att alla glasögontillverkare KAN inte ha fel. Mina öron har uppenbarligen vuxit fast på olika höjd..

Så det slutar alltid med att jag drar upp dom på huvet istället. Visst. Kanske inte gör riktigt lika mycket nytta där uppe på toppen dårå. Solskyddsfaktorn när det gäller ögonen är ju fortfarande lika med noll. Men jag slipper åtminstonde ha så mycket hår fladdrande i fejan. Dessutom får omgivningen möjligheten att spana in mina nya, coola, snygga brillor.. ;o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   21 juli kl. 23:49

Snart kanske jag faktiskt har en blogg som FUNGERAR?? =o))

1. Reggat en egen domän - check!
2. Installerat Wordpress - check!
3. Installerat en webserver - check!

Såå.. nu återstår bara att hitta/göra en bloggmall jag trivs med.
Att få ordning på alla oumbärliga plugins jag anser mej behöva.
Plus att flytta över hela kvistiga klotterplankshistorian härifrån..

Men SEN så.. är jag åter med i bloggmatchen igen! *pusta*

Wish me luck?

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [8]
 
Skrivet:   20 juli kl. 13:26

En gång skulle jag vara lite rolig.. å frågade exet om han visste vad som var elakt å runt? Hann inte ens blinka innan han replikerade: - En gravid kvinna!!

Det rätta svaret skulle egentligen vara: - En ond cirkel..

 

Men enligt han var det fortfarande samma sak.. *skrattar*

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [6]
 
Skrivet:   20 juli kl. 09:10

Har du tröttnat på min blogg?
Då finns lite mer läsvärt här! 

..:: Bara Bloggare ::..

En iRing webbring

Slump

Lista

Nästa

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  | 
 
Skrivet:   19 juli kl. 23:21

Lördagkväll.. å här sitter jag å är sugen på en stor stark. Men inte riktigt en sån där man häller i sej ute på krogen direkt.. utan snarare en hyfsat allmänbildad å någorlunda rumsren.. som kanske går att forma till nåt användbart med tiden?

En SÅN vill jag ha, tack!

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   18 juli kl. 03:03

Bofors för hemmabruk - kanonpriser på allt!
- Våra erbjudanden smäller högst! 


För Festliga Tillfällen:

Smällkarameller 10:- /st 1-pack 5-pack 10-pack

Sura bomber 10:- /förp. 1-pack 5-pack 10-pack

Partyhattar i form av krigshjälmar - ett måste på festen! 25:- /förp.
1-pack 5-pack 10-pack

För Fritiden:

Paintball-set (innehåller ett gevär+10st. färgpatroner) 300:- /st
1-pack 5-pack 10-pack

Presentshopen:

Tändare i form av handgranat - mycket naturtrogen! 25:- /st
1-pack 5-pack 10-pack

Badlakan men Boforsemblem 150*100cm - jättefina, luddfria! 75:- /st
1-pack 5-pack 10-pack

Namn och adress:

 

Japp. Sånt här trams kan man roa sej med att knåpa ihop på kvällen..
istället för att göra en massa nytta.. eller lägga sej å sova i tid? =o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [5]
 
Skrivet:   17 juli kl. 14:11

Appropå högexplosiva saker.. kom jag att tänka på en diskussion som äldsta skatan min hade för ett par år sen med sin dåvarande boyfriend. Dom satt å kikade på Stephen King's gamla skräckis Carrie. Hon som fick en hink med grisblod över sej på skoldansen om ni minns?.. å inte var sej riktigt lik längre efter det. Utan mycket rödare.. å MYCKET argare. Hon som kunde få saker å ting att gå åt pipsvängen.. bara genom att stå där å se elakartad ut. Just hon.

Å just där.. i en av slutscenerna.. ger hon sina antagonister det "Onda Ögat" när dom desperat kastar sej in i bilen för att försöka undfly hennes dödliga blickar. Dom kommer inte särskilt långt innan den såklart tippar omkull. Å inte bara det. Den flyger i luften å exploderar alldeles! Med dunder å brak. Värsta fyrverkeriet. En rafflande scen i äkta Höllywuudanda alltså..

My häpnar.. anlägger därefter en misstänksam min.. å undrar ytterst tveksamt om en bil verkligen KAN flyga i luften på det där viset?? Boyfrienden svarar då lugnande: - Neeej My. Inte av att man TITTAR på den..

-Hahhahaaa!!! *här viker sej kvast dubbel å kvider*

 

Så trot eller ej.. men jag TYCKER faktiskt det är roligt med barn ibland! ;o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   16 juli kl. 11:59

Apache går visst bra att köra under Win98. Så praktiskt för en sån som jag! Är ju utomordentligt bra potträning att kunna köra sidorna på sin alldeles egna lilla webserver.. innan man skickar ut dom i den stora cybertoaletten..

kvasten pottränas

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [6]
 
Skrivet:   15 juli kl. 14:56

Nån som visste att vanliga ekologiska hönsägg är RIKTIGT högexplosiva saker?? Nähänä. Visste inte jag heller. Förrän alldeles nyss. Nu finns det säkert flera sätt att få ägg att spränga sej själva på.. jag är ju inte så väl bevandrad på just det här området dårå. Men.. här är i allafall EN metod som är ytterst effektiv! Har själv alldeles nyförvärvad erfarenhet av den nu:

~ Kvastens recept på hemmagjord sprängdeg ~

1. Fyll en kastrull med ganska mycket vatten
2. Lägg i några ägg
3. Slå på plattan
4. Salta vattnet lite
5. Gå bort därifrån å glöm bort alltihopa

Tidsangivelsen är inte alldeles exakt här.. då den varierar lite beroende på ifylld mängd vatten å så. Men.. efter ca drygt 1 timme borde man kunna förvänta sej att vattnet ska ha kokat bort helt.. å få höra en riktig KNALL ifrån dom bortre köksregionerna..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [7]
 
Skrivet:   14 juli kl. 02:10

Hittade en eltandborste för 25 kronor på Rusta. Klart bra fynd! Jätteskön är den! Får allt ge mej iväg å inhandla en till imorron.. så jag har en som jag faktiskt kan BORSTA TÄNDERNA med oxå.. *s*

 

Men sedärja! Jag kan visst vara lite rolig på en söndagkväll OXÅ.. ;o))

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   13 juli kl. 22:28

Men va fööön är det för fel på min tv nu för tiden?!? Landade i sängen en stund.. å tänkte kika om det fanns nåt sevärt att slösa bort en stund på. Men för andra gången på bara ett par dar hamnar jag rakt inne i en skräckfilm! Huh!?? Varför visas det sånt otäckt varenda dag? Det är väl inte halloween NU heller??

Eller har jag sprungit på en förgiftad slända.. som en annan Törnrosa.. å lyckats sova mej förbi hela sommarlovet!? *börjar darra på underläppen* Nää?? får det inte vara!?

GE MEJ MIN SOMMAR TILLBAKA! GENAST!!!

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [2]
 
Skrivet:   13 juli kl. 18:45

Det händer att jag fortfarande känner mej lite vig ibland. Som när jag kan gå ner i brygga å upp igen.. utan att ryggen går av på mitten. Eller när jag lyckas nudda golvet med fingertopparna.. utan att behöva ställa mej på knä först.. *s* Då tycker jag att kroppen är tillräckligt flexibel.. å fortfarande med i matchen lixom. Men här har vi en RIKTIG bend over babe! Jösses..

 

Å här har vi även hennes manliga motsvarighet dårå. Kanske var honom Yello hade i tankarna när dom spelade in The Rubberbandman?

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   13 juli kl. 09:14

Tro vad jag ska hitta på f'nåt att roa mej med idag då? Är hur lös å ledig som helst. Inga måsten som kräver sitt. Inget föräldraransvar som förpliktar. Har hela söndan till mitt förfogande.. å kan göra precis ALLT! Eller ingenting alls? Hela härligheten ligger där.. mitt framför fötterna lixom.. å bara väntar på att jag ska behaga vakna till ordentligt å kliva på. Som en stor, grön gräsmatta. Lika lockande å inbjudande som om den vore grannens. Lika oändlig å full av möjligheter som vore den en stadspark. För här finns inga förbudsskyltar där det står.. "Får ej beträdas".. eller.. "Gå endast på plattorna". Oh noo! På MITT välkomnande söndagsgräs får man då minsann springa runt hur mycket man vill!! Just så.

Lite sol å trevligt sällskap på det här oxå.. så skulle den här dan kunna bli riktigt fulländad? =o)

Men jag är inte så knusslig. Bara det faktum att det faktiskt blivit SOMMAR igen räcker gott å väl. Det gör livet till en alldeles väldigt trevlig plats att befinna sej på. Så efterlängtad tillvaro.. med gassande solsken dagarna i ända såklart.. *s* Knirrande bryggor.. å den där luftmadrassen som tar en hel evighet att pumpa. Nyplockade jordgubbar med mjölk. Mjukglass med chokladströssel som droppar å kladdar ner allt. Irriterande oemotståndligt.. precis som en klåfingrig ettåring. Brännässlor. Sköna sandaler. Herrar i hagen. Flugorna som tanklöst dränker sej i saften. Skrubbsår å punka på cykeln. Ljumma kvällar. Klänning å solblekt hår. Flustrets uteservering med kall öl. Nån att hålla i handen på vägen hem. Kanske lite hångel på parkeringen. Varför inte bakom knuten? Eller vid porten! *ehurm* Vid närmare eftertanke går det nog bra nästan lite överallt faktiskt?

*skrattar*

Japp. Allt det där vill jag ha! Fästingar å surrstickor däremot kan få husera fritt bäst dom vill på vintern istället. Då vill jag ändå inte vara ute..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [4]
 
Skrivet:   12 juli kl. 19:50

Hur man än vänder sej.. så har man alltid ändan bak.
Men drar man ner byxan.. då kommer den fram? =o)

Japp. Så här rolig är jag.. ensam en lördagkväll..

 
Kategori:  Nimbus2008 |  Permalink  |  Kommentarer [5]